fbq
Uutiset
29.09.2020 13:25
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Eveliina Uosukainen
TIS-Eve rajussa liikenneonnettomuudessa, lensi skootterilta asfalttiin - rajut kuvat julki: "Vieläkin nousee paha olo kuvia katsoessa"
Uutiset
29.09.2020 13:25
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Espanjassa asuva Temptation Island -sarjasta tuttu Eveliina Uosukainen eli tutummin TIS-Eve joutui hiljattain hurjaan skootterionnettomuuteen. 

Eve avautui asiasta pidemmän harkinnan jälkeen omalla Instagram-tilillään, ja kiitti myös kumppaninsa Daniel Lehtosen eli File-Danin tukea.

Näiden kuvien välillä on puoli tuntia. Se, että jollain on somessa hymyileviä kuvia ja näyttää onnelliselta, ei tarkoita ettei silläkin ois niitä huonompia päiviä, kaunotar kirjoitti kuvatekstissään.

Eveliina julkaisi kuvan ennen onnettomuutta sekä kuvia onnettomuuden jälkeen.

Ensin mietin tuonko koko asiaa esille, sillä mut valtas tapahtuneesta suuri häpeä. Vaikka sama ois voinut tapahtua ihan kenelle vaan eikä sille voinut mitään. Ja vieläkin nousee paha olo kuvia katsoessa. Kuitenkin kiitollinen ja arvostan mun terveyttä taas ihan uudella tavalla.

Lue myös: Oho, Bile-Danin kihlattuna tunnettu TIS-Eve kävi rintojen pienennysleikkauksessa: "Tämä on ollut mielessä lukioikäisestä saakka"

Olin reilu viikko sitten liikenneonnettomuudessa. Lensin sateella skootterin päältä asfaltiin kierteellä risteyskohdassa. Onneks olin poikkeuksellisesti pukenut päälle pitkät housut ja paidan sekä ulkoilutakin. Sen sijaan jalat, joissa oli vaan sandaalit, koki hieman kovempia. Oli enkelit matkassa, ettei käynyt pahemmin.

Viikonlopulle oli sovittu tapaamisia ystävien kanssa, oli tarkoitus saada taas treenirytmistä kiinni ja muuta. Sen sijaan katselin sängystä muiden täydellistä elämää ja hauskanpitoa, kun en itse pystynyt edes kävellä keittiöön hakemaan ruokaa. Ihana File-Dani piti musta huolta. Vedin varmaan enemmän jäätelöä kuin koskaan ennen. Välillä käy näin ja pitää vaan hyväksyä tilanne ja mukautua sen mukaan. Viikon edetessä mietin päivitänkö asiasta. Päätinkin puhua vasta myöhemmin ja näyttää ensin teille kuinka elämä voi näyttää täysin normaalilta, vaikka todellisuus olisi aivan toinen. Vieläkin oon toipilaana ettei tässä mitään maratooneja juosta, mutta jalat kantaa jo ruoan luo - thank god.

Katso kaikki hurjat kuvat klikkaamalla aloituskuvan oikealla puolella olevaa vuolta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just because people’s Instagram look like this, doesn’t mean they don’t have days like this (swipe). Imagine this. You have just been in accident, can’t even walk and horrible pains. You open Instagram. People are out having fun with their friends (as you should have been also) and they are training and jogging (as you had in your weekend plans). They look so happy and everything seems to be so perfect. No one seems to have the same feelings like you. But actually that’s not the true. Everyone have ups and downs. Instagram is just a highlight of your life, where people usually share only the ups. So remember, social media is not the whole true and the real life. Don’t compare your life to someone’s Instagram life! Näiden kuvien välillä on puoli tuntia. Se, että jollain on somessa hymyileviä kuvia ja näyttää onnelliselta, ei tarkoita ettei silläkin ois niitä huonompia päiviä. Ensin mietin tuonko koko asiaa esille, sillä mut valtas tapahtuneesta suuri häpeä. Vaikka sama ois voinut tapahtua ihan kenelle vaan eikä sille voinut mitään. Ja vieläkin nousee paha olo kuvia katsoessa. Kuitenkin kiitollinen ja arvostan mun terveyttä taas ihan uudella tavalla.🙏🏻 Olin reilu viikko sitten liikenneonnettomuudessa. Lensin sateella skootterin päältä asfaltiin kierteellä risteyskohdassa. Onneks olin poikkeuksellisesti pukenut päälle pitkät housut ja paidan sekä ulkoilutakin. Sen sijaan jalat, joissa oli vaan sandaalit, koki hieman kovempia. Oli enkelit matkassa, ettei käynyt pahemmin😇🙏🏻 Viikonlopulle oli sovittu tapaamisia ystävien kanssa, oli tarkoitus saada taas treenirytmistä kiinni ja muuta. Sen sijaan katselin sängystä muiden täydellistä elämää ja hauskanpitoa, kun en itse pystynyt edes kävellä keittiöön hakemaan ruokaa. Ihana @file_dani piti musta huolta💓 Vedin varmaan enemmän jäätelöä kuin koskaan ennen. Välillä käy näin ja pitää vaan hyväksyä tilanne ja mukautua sen mukaan. Viikon edetessä mietin päivitänkö asiasta. Päätinkin puhua vasta myöhemmin ja näyttää ensin teille kuinka elämä voi näyttää täysin normaalilta, vaikka todellisuus olisi aivan toinen. Vieläkin oon toipilaana ettei tässä mitään maratooneja juosta, mutta jalat kantaa jo ruoan luo - thank god🙏

A post shared by E V E L I I N A (@roosaeveliinaa) on

Lue myös: Jestas, mikä muodonmuutos! TIS-Eveliina teki hurjan elämäntaparemontin - katso huikeat ennen ja jälkeen -kuvat!

Katso video: Bile-Dani esitteli Seiskalle hulppean Hottis-kämpän: puudildo, viinavarasto ja kuumia naisia!

Pari julkaisee vain harvakseltaan yhteiskuvia sosiaalisessa mediassa. Tässä kuitenkin tuorein yhteiskuva Daniel Lehtosen Instagram-tililtä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Lehtonen (@file_dani) on

Tilaa Seiskan uutiskirje! »