fbq
Kotimaa
05.09.2021 17:23
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Shirly ja Sanni
Tanssia ja vessahaleja! Shirly Karvinen juhli synttäreitään ikimuistoisesti Sannin kanssa - kosteat kuvat!
Kotimaa
05.09.2021 17:23
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Bassoradion juontaja Shirly Karvinen täytti virallisesti 29 vuotta viime perjantaina (3.9.) ja juhlisti merkkipäiväänsä viikonloppuna ikimuistoisesti näyttävässä seurassa. Bileseurueen kemuista ei juomien lisäksi musiikkia puuttunut, ja juhlijat innostuivat tanssimaan villisti - jopa sylitanssiksi asti.

Lue myös: Näistä maistijaisista ei silmänruokaa puuttunut! Diandra Flores juhlisti synttäreitään Sara Siepin ja Shirly Karvisen kanssa - katso kuva!

Shirly päivitti tänään (5.9.) sosiaaliseen mediaan maistiaisia karkeloista, joissa kaunotar nauttii herkullisesta ruoasta ja juomasta. Mukana juhlahumussa olivat mukana tuttuun tapaan muun muassa kohumissi Sara Sieppi, Sabina Särkkä ja laulajakulta Sanni.

Juhlat alkoivat kuitenkin jo perjantaina Shirlyn työpaikalla, kun Bassoradion studio oli koristeltu ilmapalloilla ja drinkkitarvikkeita löytyi.

- Studio täynnä ilmapalloja ja vitamiinijuomaa heti aamusta kädessä. Kai se on synttäreinä ihan sallittua hoitaa nestepuoli ennen aamupalaa, Shirly fiilisteli synttäerietkojaan perjantaina.

Lue myös: Huh, mitkä tuloerot! Avoimesti rakastuneet Sanni ja Shirly Karvinen painivat raha-asioissa aivan eri sarjoissa – popparin firma tienaa 44 kertaa enemmän!

"Nyt väsyneenä sohvalla"

Juhlat jatkuivat kosteasti helsinkiläisessä ravintolassa, kun Shirlyn lähipiiri oli kokoontunut nauttimaan toistensa seurasta ja katetusta pöydästä. Instagramissa jaetuista videotarinoista käy ilmi, että kilistelyn lisäksi muun muassa Sanni innostui tanssimaan tuolilla ja puoliksi pöydälläkin.

Lue myös: Näistä bileistä ei naiskauneutta puutu! Sara Siepin synttärijuhlat venyivät kolmepäiväisiksi – pääpäivänä reissattiin hulppealla luksusjahdilla!

- Mulla oli kyllä heittämällä ihanin syntymäpäiväviikonloppu ikinä. Tällä hetkellä makaan väsyneenä sohvalla Pena kainalossa ja oon vaan niin onnellinen siitä minkälaisia tyyppejä mulla on elämässä. Uskomatonta, et miten mä voin olla näin onnekas. Niin rakastettu ja rakastava olo.

- Tiedättekö sen fiiliksen, että on niin onnellinen, että perkele naama irtoo? Sellainen olo mulla on ollut koko viikonlopun. Huh. (sydän)

Arkistovideo: Shirly keimailee seksikkäänä vuonna 2016

"Kädet heilunut ilmassa"

Shirly kiitti saamistaan onnitteluista, ja päätti myös jakaa tunnelmia juhlistaan.

- Tässä ihan vaan muutama kuva viikonlopulta, taas puhelin ollut enemmän laukussa ja kädet heilunu ilmassa. Best.

Lue myös: Nälkä yllätti rataraadot! Shirly Karvinen ja Sara Sieppi hakivat pizzaa kostean illan päätteeksi: tunnettu räppäri iski samaan pöytään - katso kuvat!

Katso kaikki kahdeksan otosta klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolta. Kolmannessa kuvassa naisporukka innostui halailemaan peilin kautta otetussa vessaselfiessä.

Lue myös: Yölliset pizzeriakuvat hätkähdyttivät: Sara Sieppi ja Shirly Karvinen julkaisivat viimeisen ”julkaisukelpoisen kuvan” – ottivat myös lävistyksiä!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »