fbqNäistä bileistä ei naiskauneutta puutu! Sara Siepin synttärijuhlat venyivät kolmepäiväisiksi – pääpäivänä reissattiin hulppealla luksusjahdilla! | Seiska
Katso kuvat!
sara sieppi

Näistä bileistä ei naiskauneutta puutu! Sara Siepin synttärijuhlat venyivät kolmepäiväisiksi – pääpäivänä reissattiin hulppealla luksusjahdilla!

Kotimaa | 05.06.2021 15:31

Sosiaalisen median vaikuttaja Sara Sieppi täytti 30 vuotta viime torstaina, ja on siitä asti juhlinut vuosipäiväänsä. Pyöreitä täyttänyt vuoden 2011 Miss Suomen synttäribileet jatkuivat lauantaiaamuna iloisissa merkeissä kattavan kauniilla brunssilla. 

Vaikuttaja on jakanut kemujen riennoista huomattavan määrän lyhyitä videoita Instagram-videotarinoissaan, joissa hän kutsui lauantaita pääpäiväksi. 

Lue myös: Muodokas missi vonkasi väkisin Mikael Granlundia! Näin Sara Sieppi kommentoi Seiskan kaikkien aikojen paparazzikuvasarjaa: ”Olen Suomen ykkösvonkaaja!” 

Eikä se ole ihme, koska Saran hän lähti aurinkoisella kelillä ystäviensä kanssa jahdilla kiertämään Helsingin vesistöjä. Näistä bileistä ei naiskauneutta puutu, sillä hänen ikääntymistään juhlistamassa ovat Rosanna Kujlu, Shirly Karvinen, Sabina Särkkä, Janna Hurmerinta, Sini Sabotage, Diandra Flores ja Alisa Sieppi.

Kaikki kaunottaret ovat julkaisseet paljon pieniä kurkistuksia bileistä, joissa he riemukkaasti tanssivat ja laulavat drinkit käsissään.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Näyttävää

Jokainen Saran synttäreille osallistunut on pukeutunut kemuja varten hyvin näyttävästi, eikä päivänsankari itsekään jää kenenkään varjoon. Hänen musta mekkonsa ja avonainen kaula-aukko saavat vaikuttajan näyttämään kauniimmalta kuin koskaan ennen. 

Lue myös: Toimittajan kommentti: Kolmekymppisiään juhliva Sara Sieppi on viimeinen supermissi

Kesäisen kevyesti olivat pukeutuneet myös monet muut, koska juhlissa monilla oli monilla upeita kesämekkoja. Yksi mieleenpainuvimmista oli varmasti Rosannalla, jonka röyhelömäinen asuste hieman hulmusi tuulessa jahdin kyydissä. 

Onnitteluja satelee

Bileistä otettiin kauniita yhteiskuvia päivänsankarin kanssa, joita monet kaunottaret jakoivat Instagram-tileillään. Päivitystensä yhteydessä he onnittelivat Saraa vielä uudestaan, vaikka tarina-videoiden perusteella onnittelulaulutkin kajahtivat jahdilla useampaan kerran. 

Lue myös: Kaikkien aikojen paparazzikuvat Suomessa? Sara Sieppi vonkasi Mikael Granlundia Helsingin yössä, kiekkotähti pinkoi karkuun - näin Seiskan paparazzi muistelee!

– Tänään on sinun päivä Sara Sieppi! Olenpa onnekas, että olen sinuun tutustunut. Tervetuloa kuumien clubiin! Sini toivotti.

– Parasta syntymäpäivää sinulle rakas ystävä Sara SIeppi! Kaunis, rietas, onnellinen ja sitä rataa, Rosanna onnitteli.

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Pasi Murto, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!