Shirly Karvinen ja Sanni Kurkisuo ovat avoimesti rakastuneita.

Huh, mitkä tuloerot! Avoimesti rakastuneet Sanni ja Shirly Karvinen painivat raha-asioissa aivan eri sarjoissa – popparin firma tienaa 44 kertaa enemmän!

Kotimaa | 08.07.2021 16:55

Poppari Sanni Kurkisuon ja radiojuontaja-missi Shirly Karvisen suhde on ollut jo pitkään monien huulilla.

Mysteeri romanssihuhujen ympärillä ratkesi, kun Shirly julkaisi pusukuvan Sannin kanssa ja antoi haastattelun seksuaalisesta suuntautumisestaan.

– Annoin itselleni ensimmäistä kertaa oikeasti luvan miettiä muita vaihtoehtoja. Tärkeintä koko prosessissa oli, että oppisin tuntemaan itseni. Mutta pelkästään se, että annoin itselleni hypoteettisesti luvan ihastua myös naiseen, vapautti jotakin, Shirly kertoi Me Naiset -lehdelle kesäkuussa.

Lue myös: Ensimmäinen pusukuva! Shirly Karvinen kiehnäsi Sannin kanssa rakkautta hehkuen ravintolan terassilla

Jo ennen asian julkistamista Shirly on ollut tuttu näky Sannin kotikulmilla Helsingin keskustassa Pena-koiransa kanssa. Viime aikoina onkin spekuloitu, josko pariskunta olisi suunnittelemassa avoliittoa tai jopa muuttaneet jo yhteen.

Seiskan selvityksessä paljastuu, että mikäli nuoripari päättää laittaa hynttyyt yhteen, heidän välillään on melkoiset tuloerot.

Sannin firmalla 1,5 miljoonan varat

Eroavaisuudet varallisuudessa eivät ole suoranainen ihme, sillä Sanni on yksi viime vuosikymmenen menestyneimmistä pop-tähdistä. Shirly on puolestaan kunnostautunut ennen radiouraansa lähinnä vuoden 2016 Miss Suomena.

He ovat kuitenkin molemmat yksityisyrittäjiä: Sanni on perustanut vuonna 2014 Sanni Music Oy:n ja Shirly on taas johtanut Karvinen Production Oy:tä vuodesta 2019.

Lue myös: Sanni avautuu seksuaalisuudestaan Priden kunniaksi: "En oo koskaan rajottanu rakkautta sukupuoleen"

Tuoreimman tilinpäätöksen mukaan Sannin firma on 44 kertaa kannattavampi kuin Shirlyn.

Hänen firmansa teki peräti 401 000 euroa voittoa 707 000 euron liikevaihdolla vuonna 2019. Ensimmäisellä täydellä tilikaudellaan Shirlyn putiikki ylsi puolestaan 9 000 euron tulokseen 85 000 euron liikevaihdolla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SANNI (@sannivirallinen)

Taloudelliset erot kaunotarten välillä käyvät entistä selvemmiksi, kun vertaillaan heidän yritystensä varallisuutta. Sannin firmalla on voitonjakokelpoisia varoja yhteensä 1,5 miljoonaa euroa, kun taas Shirlyn tilillä on hieman yli 9 000 euroa.

Kuvaavaa on, että Sanni nosti firmastaan viime vuonna 119 000 euroa osinkoja, ja se on 35 000 euroa enemmän kuin Shirlyn yrityksen ensimmäisen tilikauden koko liikevaihto.

Shirly sai jättimätkyt

Sannin ja Shirlyn tuloerot ovat hieman tasaisemmat, kun raha-asioita katsotaan verottajan näkökulmasta.

Suosikkipoppari tienasi vuonna 2019 yli 71 000 euroa ansiotuloja ja reilut 23 000 euroa ansiotuloja. Hän myös nosti 6 404 euroa palautuksia.

Kyseessä oli Sannille hiljaisempi tienestivuosi, sillä aiemmin hän on ilmoittanut verottajalle pitkälle yli 100 000 euron tuloja.

Shirly sen sijaan kuittasi ansiotuloja 67 395 euroa, mutta mätkyjä tuli maksettavaksi peräti 12 857 euroa.

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!