fbq
Nälkä yllätti rataraadot! Shirly Karvinen ja Sara Sieppi hakivat pizzaa kostean illan päätteeksi: tunnettu räppäri iski samaan pöytään - katso kuvat! | Seiska
Kotimaa
02.08.2021 12:42
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan lukija, Instagram
Sara Sieppi ja Shirly Karvinen
Nälkä yllätti rataraadot! Shirly Karvinen ja Sara Sieppi hakivat pizzaa kostean illan päätteeksi: tunnettu räppäri iski samaan pöytään - katso kuvat!
Kotimaa
02.08.2021 12:42
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan lukija, Instagram

Kuluneen viikonlopun aikana maassamme riitti vilskettä, kun eri kaupungeissa juhlittiin festareilla.

Oulussa nähtiin kaupungissa järjestetyn Qstockin myötä aimo annos julkkiksia sekä naiskauneutta, kun muun muassa somevaikuttaja ja vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi, 30, ja vuoden 2016 Miss Suomi ja radiojuontaja Shirly Karvinen, 28, juhlivat samassa seurueessa.

Qstockin päälavalla esiintyi lauantaina myös Shirlyyn yhdistetty tähtipoppari Sanni, 28.

Lue myös: Huh, mitkä tuloerot! Avoimesti rakastuneet Sanni ja Shirly Karvinen painivat raha-asioissa aivan eri sarjoissa – popparin firma tienaa 44 kertaa enemmän!

Viikonlopun tiimellyksessä nälkä yllätti Saran ja Shirlyn. Heidät nimittäin bongattiin oululaisesta pizzeriasta perjantain ja lauantain välisenä aamuyönä. Seiskan tarkkasilmäinen lukija havaitsi kaksikon humalatilan.

- Shirly varsinkin tuntui olevan kunnolla tuiskeessa. Hän vaikutti myös hyvin väsyneeltä, Sara oli taas kaksikosta selväpäisemmän oloinen, vaikka oli hänkin selvästi nauttinut menovettä. 

- Julkimot eivät pitäneet kännistään huolimatta turhaa mekkalaa, Oulusta kiitellään.
- Julkimot eivät pitäneet kännistään huolimatta turhaa mekkalaa, Oulusta kiitellään.

 

Silminnäkijän mukaan pöydässä istui myös esimerkiksi Rataraato-kappaleesta tunnettu räppäri Heikki Kuula, 38, joka oli verhoutunut tyylilleen uskollisesti lippikseen sekä aurinkolaseihin.

- Hänen humalatilastaan ei ottanut aurinkolasien takia selvää. Seurue vaikutti hyväntuuliselta ja he juttelivat erään sivullisen naisenkin kanssa hetken. Ensiksi seurue kylläkin kielsi naista lyöttäytymästä heidän pöytään, mutta lopulta osapuolet juttelivat keskenään asiallisesti.

Romantiikkaa silminnäkijämme ei havainnut kaunottarien eikä näiden seurueen miesten välillä.

- Touhu näytti enemmän kaverilliselta. Lopulta he saivat pizzansa ja lähtivät yhdessä pois pizzeriasta, Pohjois-Pohjanmaalta raportoidaan.

Shirly Karvinen, Heikki Kuula
Shirlykin pääsi lopulta syömään ja nukkumaan.

 

Sara julkaisi sunnuntaina Instagramissa päivityksen, josta selviää julkkisten tosiaan viettäneen vauhdikasta viikonloppua.

- Viikonloppu näytti tältä. Tosin kaupunkina oli Oulu ja kuva ei ole kyseiseltä viikonlopulta, koska kamerarullaan ei tietysti eksynyt yhtäkään (julkaisukelpoista) kuvaa, Sara kirjoittaa hauskasti päivityksensä kuvatekstissä.

Lue myös: Sara Sieppi yllätettiin rannalla bikineissä! Tissikohu pilasi Saran lomatunnelman silmin nähden – kansainväliset paparazzikuvat Seiskassa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)