fbq
Kotimaa
15.08.2021 18:00
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Diandra Flores
Näistä maistijaisista ei silmänruokaa puuttunut! Diandra Flores juhlisti synttäreitään Sara Siepin ja Shirly Karvisen kanssa - katso kuva!
Kotimaa
15.08.2021 18:00
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Laulaja ja vuoden 2012 Idols-voittaja Diandra Flores täytti tämän viikon torstaina (12.8.) 27 vuotta. Laulajakaunotar juhlisti syntymäpäiväänsä perjantaina, jolloin hän julkaisi Instagram-tilillään useita maistiaisia juhlahumusta. Eräässä kuvassa Diandra poseeraa lukuisten ilmapallojen keskellä taustallaan sisäuima-allas. 

- Rokkivuoden MAISTIJAISET starttas just, kaunotar kirjoitti viitaten 27-vuotiaana menehtyneisiin rock-muusikoihin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diandra (@diandraelle)

- Ihana, missiemonakin tunnettu Rosanna Kulju kommentoi Diandran kuvaan kolmen sydämen kera.

- Didiliini, Miss Suomi 2012 Sara Chafak lirkutteli laulajatteren lempinimellä niin ikään sydämellä höystettynä.

Lue myös: Paparazzi iski! Julkkiskaunottaret juhlivat railakkaasti Sara Chafakin synttäreillä: kohujulkkis päätyi Sara Siepin luo yökylään - katso kuvat!


Sara oli myös paikalla juhlimassa Diandran syntymäpäiviä. Diandra julkaisi nimittäin Allas Seapoolilta kuvan, jossa poseraa päivänsankarin ja Saran lisäksi muun muassa Miss Suomi 2016 ja radiojuontaja Shirly Karvinen, laulaja Janna Hurmerinta ja vuoden 2011 Miss Suomi ja somevaikuttaja Sara Sieppi.

Mukana menossa oli myös vuoden 2012 Miss Suomi -kilpailun ensimmäinen perintöprinsessa ja tosi-tv-tähti Sabina Särkkä. Allas Seapoolilla esiintyi perjantaina laulajatähti Kaija Koo.

- Oi mikä ihana ilta!! Rokkivuoden Maistijaiset aka synttärit on nyt vietetty, ja Kaija Koon keikka oli parasta niin kuin aina, Diandra kirjoitti lauantai-iltana julkaistun päivityksen oheen.

Lue myös: Näistä bileistä ei naiskauneutta puutu! Sara Siepin synttärijuhlat venyivät kolmepäiväisiksi – pääpäivänä reissattiin hulppealla luksusjahdilla!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diandra (@diandraelle)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »