fbq
Yölliset pizzeriakuvat hätkähdyttivät: Sara Sieppi ja Shirly Karvinen julkaisivat viimeisen ”julkaisukelpoisen kuvan” – ottivat myös lävistyksiä! | Seiska
Kotimaa
03.08.2021 12:17
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: All Over Press, Instagram, Seiskan lukija
Sara Sieppi ja Shirly Karvinen
Yölliset pizzeriakuvat hätkähdyttivät: Sara Sieppi ja Shirly Karvinen julkaisivat viimeisen ”julkaisukelpoisen kuvan” – ottivat myös lävistyksiä!
Kotimaa
03.08.2021 12:17
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: All Over Press, Instagram, Seiskan lukija

Seiska uutisoi eilen (2.8.) somevaikuttaja ja Miss Suomi 2011 Sara Siepin, 30, sekä vuoden 2016 Miss Suomen ja radiojuontaja Shirly Karvisen, 28, viikonloppuisesta seikkailusta oululaisessa pizzeriassa, jossa heidän seurassaan viihtyi myös Teflon Brothersista tuttu räppäri Heikki Kuula, 38.

Lue myös: Nälkä yllätti rataraadot! Shirly Karvinen ja Sara Sieppi hakivat pizzaa kostean illan päätteeksi: tunnettu räppäri iski samaan pöytään - katso kuvat!

Sara Sieppi ja Shirly Karvinen
Näin väsyneissä juhlatunnelmissa kaunottaret nähtiin viikonloppuna.

Instagram-tilillään päivityksen julkaissut Shirlykin oli selvinnyt takaisin sometuskuntoon, sillä hän julkaisi viikonlopulta ihastuttavan kuvan hänestä ja Sarasta.

Kaikesta päätellen perjantaina alkanut viikonlopun vietto sisälsi kaikkea muuta kuin kauniiden somekuvien ottamista.

- Tää kuva on otettu perjantaina klo 16 ja taisikin jäädä viimeiseksi viikonlopun julkaisukelpoiseksi kuvaksi, eli hauskaa oli. Qstock ei petä koskaan! Nyt kotona ja wolttikuski just tiputti ovelle sushia  Ja tietysti ikuisena muistona otettiin tän mun bf:n kanssa korviin uusia reikiä, tähtipoppari Sanniin, 28, yhdistetty Shirly kirjoitti päivityksensä kuvatekstissä.

Shirlyn ja Saran välit ovat ilmeisen läheiset, sillä bf eli best friend tarkoittaa vapaasti suomennettuna parasta kaveria tai ystävää. Shirlyn bestikseksi julistettu Sara on kommentoinut Shirlyn julkaisua ytimekkäästi kahdella sydämellä.