fbq
Kotimaa
21.07.2021 16:16
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram
Sara Chafak Jeffrey Lawman
Sara Chafak ja Jeffrey Lawman: Shokkiero?! Somekäytös muuttui rajusti - Sara ei kiistä eroa
Kotimaa
21.07.2021 16:16
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: Pasi Murto, Instagram

Vuoden 2012 Miss Suomen Sara Chafakin, 30, ja hänen avopuolisonsa Love Island Suomi -voittaja Jeffrey Lawmanin, 26, parisuhteen ympärille on ilmestynyt synkkiä pilviä.

Seiskalle kantautuneiden vihjeiden mukaan viime syksynä avoliittoon muuttaneet Sara ja Jeffrey olisivat täysin yllättäen päätyneet eroon.Erohuhut lähtivät liikkeelle hiljattain, kun molemmat muuttivat omaa sosiaalisen median käytöstään merkittävästi. Sara ja Jeffrey poistivat kaikki kuvat toisistaan omilta Instagram-tileiltään, ja lisäksi he ovat myös lakanneet seuraamasta toisiaan Instagramissa. Aiemmin molempien somessa oli varsin näkyvästi yhteiskuvia pariskunnasta ja molemmat esiintyivät toistensa Instagram-videotarinoissa.

Viime vuoden syksyllä avoliittoon muuttanut pariskunta on tähän asti asunut yhdessä saman katon alla, ja vielä keskiviikkona molempien osoitetiedot menivät Espoossa sijaitsevaan kerrostalokolmioon. 

Lue myös: Sara Chafakin puolialaston luontokuva hätkähdyttää - pikkupikkubikinit paljastavat enemmän kuin peittävät!

Seiska tavoitti Saran keskiviikkona puhelimitse ja kysyi tältä mahdollisesta erosta. Ex-missikaunotar ei halunnut kommentoida erohuhuja. Sara ei kuitenkaan kieltänyt eikä myöntänyt eroa.  

Mystinen somepäivitys

Sara kirjoittaa tuoreimmassa, eilen tiistaina julkaistussa Instagram-päivityksessään englanniksi, ettei enää kuulu menneisyyteensä. 

 – Mutta juttu on niin, että vaikka voisinkin mennä takaisin, en kuuluisi sinne enää, Sara kirjoitti uimapukukuvansa ohessa hieman salaperäisesti.

Liittyykö teksti hänen ja Jeffreyn parisuhteen päättymiseen, jää arvoitukseksi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Chafak (@sarachafak)

Pitivät suhteensa pitkään salassa

Pariskunta tapasi toisensa sattumalta kerrostalon rappukäytävästä, kun Sara oli tulossa tädiltään ja Jeffrey menossa ystävänsä luokse, kaksikko kertoi alkuvuonna Ilta-Sanomille.

Sara ja Jeffrey kisasivat yhtä aikaa Fort Boyard Suomi -ohjelmassa vuonna 2019 samassa joukkueessa ja Seiska uutisoi pariskunnan suhdesutinasta saman vuoden elokuussa, kun parivaljakko oli viihtynyt yhdessä muun muassa Blockfest-festivaaleilla.

Lue myös: IS: Missikaunotar Sara Chafak ja Jeffrey Lawman: Avoliitto!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Chafak (@sarachafak)

Anna-lehden mukaan suhde oli kuitenkin roihahtanut jo ennen Fort Boyard Suomi -kuvauksia, kun rappukäytävässä tapahtuneen kohtaamisen jälkeen yrittäjänä työskentelevä Jeffrey oli rohkaistunut laittamaan viestiä Saralle Instagram-tililtään.

Lue myös: Sara Chafak ja Jeffrey Lawman myönsivät vihdoinkin seurustelun! Hempeilevät lemmenlomalla Turkissa - kuvat!

Pariskunta piti suhteensa poissa julkisuudesta pitkään, sillä ensimmäiset yhteiskuvansa he julkaisivat vasta yhteiseltä Turkin lomaltaan vuoden 2020 lokakuussa. 

Lue myös: Sara Chafak ja Love Island -Jeffrey yhteisellä lemmenlomalla: avointa kuhertelua luksusolosuhteissa - salakuvat!

Sara Chafak Jeffrey Lawman Monika Lindeman
Sara Chafak (vas.), Jeffrey Lawman ja Salkkarit-tähti Monika Lindeman kisasivat samassa joukkueessa Fort Boyard Suomi -ohjelmassa vuonna 2019.​​​​​

Lue myös: Salailu päättyi! Jeffrey Lawman ja missikaunotar Sara Chafak kuhertelevat romanttisissa yhteiskuvissa: Katso!

Seiskan arkistovideo! Sara Chafak Internetin pelottavimmasta hakukoneesta: En tiedä mitä hakukone voisi minusta löytää

Tilaa Seiskan uutiskirje! »