Sara ja Jeffrey

Salailu päättyi! Jeffrey Lawman ja missikaunotar Sara Chafak kuhertelevat romanttisissa yhteiskuvissa: Katso!

Uutiset | 17.11.2020 17:46

Miss Suomi 2012 Sara Chafak, 30, ja Love Island Suomi -ohjelmasta tuttu Jeffrey Lawman, 25, ovat viihtyneet yhdessä jo yli vuoden.

Pari on pitkään peitellyt suhdettaan julkisesti, mutta tänään tiistaina Jeffrey julkaisi kaksi yhteiskuvaa pariskunnasta Instagram-tilillään. 

Kuvissa missikaunotar ja komistus poseeraavat yhdessä romanttisissa tunnelmissa. Ensimmäisessä kuvassa Sara pitelee hellästi kättään Jeffreyn rinnalla. Toisessa kuvassa kaksikko hymyilee kameralle.

Lue myös: Ovatko nämä todella sinun tulosi, Sara Chafak? Somekohun keskelle joutunut missikaunotar ei elä enää nollatienesteillä

 Seiska paljasti suhteen

Seiska uutisoi jo viime vuonna kohuparin suhteesta kun pariskunnasta julkaistiin yhteiskuvia. 

Lue myös: Uuh! Paljonpuhuvat kuvat Sara Chafakista ja Love Island -komistus Jeffreystä julkisesti yhdessä: ”Jeffreyn käsi hiipi kaikkialle ympäri Saran vartaloa” – katso!

Tänä vuonna Sara ja Jeffrey myönsivät lopulta seurustelun heidän lomaillessaan Turkissa lokakuun alussa.

Sekä Sara että Jeffrey julkaisivat omissa videotarinoissaan vastauksia kysymyksiin, joita heidän seuraajansa ovat lähettäneet heille. Saralta kysyttiin, onko missikaunotar sinkkumarkkinoilla, ja Sara vastasi kysymykseen kieltävästi. 

Myös Jeffrey paljasti olevansa parisuhteessa. Häneltä kysyttiin, kuka on Jeffreyn paras ystävä, johon tosi-tv-tähti vastasi: "siskoni, äitini ja tyttöystäväni".

Lue myös: Sara Chafak ja Jeffrey Lawman myönsivät vihdoinkin seurustelun! Hempeilevät lemmenlomalla Turkissa - kuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SC (@sarachafak)

Saran someskandaali

Lokakuun alussa Sara aiheutti suurta kohua sosiaalisessa mediassa sekä keskustelupalstoilla, kun kävi ilmi, että missikaunotar oli Instagramissa julkaissut muiden ottamia kuvia ominaan.

Lue myös: Sara Chafak skandaalin keskellä! Somella tienaava missikaunotar julkaisi muiden ottamia kuvia ominaan - jäi karusti rysän päältä kiinni!

Myöhemmin paljastui myös, että Saran Instagramista löytyi kuvia joissa hän ei itse esiintynyt. Niissäkään kuvissa Sara ei maininnut, että kuvat eivät ole hänen ottamiaan. Sara on tämän jälkeen poistanut kuvat Instagram-tililtään.

Lue myös: Sara Chafakin hyytävä someskandaali paisuu entisestään - tässä Saran julkaisemassa rohkeassa kuvassa poseeraakin alusvaatemalli eikä missikaunotar itse!

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!