fbq
Paljasta Pintaa
19.07.2021 17:28
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Sara Chafak
Sara Chafakin puolialaston luontokuva hätkähdyttää - pikkupikkubikinit paljastavat enemmän kuin peittävät!
Paljasta Pintaa
19.07.2021 17:28
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Miss Suomi 2012 Sara Chafak, 30, ilakoi taannoin rohkeasti pikkupikkubikineissä vesiurheilun parissa. Tummaverikkö suppaili vietteliään näköisenä luonnon helmassa, ja julkaisikin kesäpäivästään näyttävän kuvan Instagram-tilillään.

– Sääntö nro.1 -Kotimaasta ei lähetä ennen syyssateita. Ps. Suosuppailu on ”the thing” tällähetkellä, Sara Chafak kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Päivitys on kerännyt jo hurjan määrän kommentteja, eikä ihme. Puolialastoman ex-missin uhkeat muodot saivat ylistystä kerrakseen, ja esteettinen bikiniotos sai odotetusti Saran seuraajien hormonit hyrräämään.

Lue myös: Huhhuh, Sara Chafak hankki 80 000 euron luksus-Mersun - kuva! Poseeraa tyrmäävänä puolialasti kuin miestenlehdessä

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Chafak (@sarachafak)

Hameen alta vilahti liikaa!

Seiska uutisoi taannoin, kuinka Sara Chafak ja hänen avopuolisonsa Jeffrey Lawman, 26, nauttivat aurinkoisesta terassisäästä kesäkuussa Helsingin Munkkiniemen Café Torpanrannassa. Nuoripari tuli paikalle urheilullisiin asuihin pukeutuneina.

– He näyttivät siltä kuin olisivat olleet pelaamassa tennistä. Saralla oli yllään lyhyt valkoinen hame ja valkoiset tennarit. Jeffrey puolestaan oli pukeutunut sortseihin, lenkkareihin ja tennissukkiin, Seiskalle kerrottiin tuolloin.

Silminnäkijän mukaan Saran hame myös nousi hänen istuutuessaan pöytään ja hameen alta kanssalounastajille vilahti hieman liikaa.

Hupsista! Saran hame nousi ylös, kun hän istuutui paikoilleen.
Hupsista! Saran hame nousi ylös, kun hän istuutui paikoilleen.

Lue myös: Oho, missikaunotar Sara Chafak paljasti painonsa somessa: "En koskaan punnitse itseäni, mutta tänään tein niin"

Sara Chafak ja Jeffrey Lawman
Sara ja Jeffrey nautiskelivat lounaasta Munkkiniemessä.

Myös Saran ja Jeffreyn tilaus viittasi urheilulliseen iltapäivään.

– He söivät salaattia ja joivat kokista sekä vettä. Lisäksi he joivat vitaminoitua hyvinvointijuomaa. Jeffrey söi myös chiavanukkaan, jota Sarakin halusi heti maistaa.

Sara Chafak ja Jeffrey Lawman

Tummia pilviä

Kesken aurinkoisen lounashetken parin ylle lipui kuitenkin tummia pilviä. Pöytään alkoi nimittäin tipahdella isoja vesipisaroita, mikä sai heidät kurkkimaan huolestuneena taivaalle.

Sara Chafak ja Jeffrey Lawman
Sara ja Jeffrey alkoivat tutkailla taivasta, kun ensimmäiset sadepisarat laskeutuivat pöydälle.

 

– Ja sitten aivan yhtäkkiä taivas repesi ja alkoi satamaan kaatamalla. Ihmiset ryntäsivät suojaan varjojen alle ja sisätiloihin, mutta Sara ja Jeffrey istuivat tyynesti paikallaan. Lopulta heidänkin oli pakko luovuttaa ja lähteä sisätiloihin, Seiskalle naureskeltiin kesän alussa.

Sara Chafak ja Jeffrey Lawman
Julkkispari joutui pinkomaan sisätiloihin sateen yllyttyä.

Sara Chafak arkistovideolla: En tiedä mitä hakukone voisi minusta löytää