fbqIS: Missikaunotar Sara Chafak ja Jeffrey Lawman: Avoliitto! | Seiska
Sara Chafak Jeffrey Lawman

IS: Missikaunotar Sara Chafak ja Jeffrey Lawman: Avoliitto!

Kotimaa | 20.03.2021 11:44

Miss Suomi 2012 Sara Chafak, 30, ja Love Island Suomi -ohjelmasta tuttu Jeffrey Lawman, 26, ovat seurustelleet jo yli kahden vuoden ajan.

Pari kertoo Ilta-Sanomien haastattelussa muuttaneensa saman katon alle noin puoli vuotta sitten. Sara muutti Jeffreyn luokse Espooseen, ja he asuvat kerrostalokolmiossa.

Lehden mukaan he tapasivat ensitreffeillään Jeffreyn kotona. Tuolloin asunnon sisustustyyli ei ollut missikaunottaren mieleen. 

-  Sara laittoi aivan kaiken uusiksi. Nyt kaikki on valkoista ja kaikki on karvaista. On 87 valkoista karvatyynyä, jotka ovat kaikki lattialla, ja sohvalla on seitsemän vilttiä. Nyt on kyllä kodikasta, Jeffrey kertoo Ilta-Sanomille. 

Lue myös: Voih, Sara Chafak ja Jeffrey Lawman hempeilevät tuoreissa yhteiskuvissa - missikaunottarelta vihjaileva paljastus rakkaastaan: "Hän tietää, miten saa minut..."

Pari paljasti lehden haastattelussa Saran hoitavan kotityöt. Jeffrey striimaa pelejä pelipalvelu Twitchissä ja välillä miehen työpäivät venyvät oikein kunnolla.

- Tykkään tehdä kaiken omalla tavallani. Jeffrey tekee kuitenkin päivisin omat työnsä ja illalla hän striimaa, ei hänelle hirveästi jää aikaa kotitöiden tekemiseen, Sara sanoo lehdelle.

Missikaunottaren mukaan Jeffrey kuitenkin auttaa häntä aina tarvittaessa.

Lue myös: Höyryävän kuuma missikaunotar! Sara Chafak bikineissä hyisessä kelissä – poseeraa seisten lämpimässä paljussa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SC (@sarachafak)

Kuhertelua Blockfest-festivaaleilla

Sara ja Jeffrey kisasivat yhtä aikaa Fort Boyard Suomi -ohjelmassa ja Seiska uutisoi pariskunnan suhdesutinasta elokuussa 2019, kun pariskunta oli viihtynyt yhdessä muun muassa Blockfest-festivaaleilla.

Lue lisää: Uuh! Paljonpuhuvat kuvat Sara Chafakista ja Love Island -komistus Jeffreystä julkisesti yhdessä: ”Jeffreyn käsi hiipi kaikkialle ympäri Saran vartaloa” – katso!

Anna-lehden mukaan suhde oli kuitenkin roihahtanut jo ennen Fort Boyard Suomi -kuvauksia.

Pariskunta löysi toisensa sosiaalisesta mediasta, kun Jeffrey niin sanotusti liukui lähettämään yksityisviestejä Saran somepostilaatikkoon. Instagram-tilillään muiden ottamia kuvia ominaan julkaissut Sara ei kuitenkaan vastannut miehen viesteihin moneen päivään, mikä ei Jeffreyä lannistanut. 

Lue myös: Salailu päättyi! Jeffrey Lawman ja missikaunotar Sara Chafak kuhertelevat romanttisissa yhteiskuvissa: Katso! 

SUHDETTA SEURATTU JO KAUAN

Seiska on seurannut tiiviisti Saran ja Jeffreyn suhdetta viimeisen puolentoista vuoden ajan.

Viime kesäkuussa pariskunta juhli yhdessä Sara Siepin 29-vuotissynttäreitä yksityisbileissä. Pariskunnan yhdessäolo paljastui somevideoista.

Lue lisää: Sara Chafakin ja Love Island -Jeffreyn rakkaus roihuaa - kuhertelivat yhdessä Sara Siepin syntymäpäiväjuhlissa!

Elokuussa pari puolestaan matkusti yhteiselle lemmenlomalle. Molemmat julkaisivat lomalta yhteneväisiä kuvia, mutta yhteiskuvia he eivät silloinkaan julkaisseet.

Silti Seiska sai haltuunsa parista salakuvia kesken lempeilyn.

Lue lisää: Sara Chafak ja Love Island -Jeffrey yhteisellä lemmenlomalla: avointa kuhertelua luksusolosuhteissa - salakuvat!

Lokakuussa Sara ja Jeffrey viimein myönsivät julkisesti seurustelun sosiaalisessa mediassa, kun he olivat Turkissa yhteisellä lomalla.

Lue lisää: Sara Chafak ja Jeffrey Lawman myönsivät vihdoinkin seurustelun! Hempeilevät lemmenlomalla Turkissa - kuvat!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SC (@sarachafak)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SC (@sarachafak) 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SC (@sarachafak)

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!