Katso kuvat!
Sara Chafak ja Jeffrey Lawman

Sara Chafak ja Jeffrey Lawman myönsivät vihdoinkin seurustelun! Hempeilevät lemmenlomalla Turkissa - kuvat!

Kotimaa | 08.10.2020 14:02

Vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak, 29, ja Love Island Suomesta tuttu komistus Jeffrey Lawman, 25, viettävät sosiaalisen median perusteella yhteistä lemmenlomaa Turkissa. 

Seiska uutisoi jo viime vuonna kohuparin suhteesta kun pariskunnasta julkaistiin yhteiskuvia. Sara ja Jeffrey ovat viihtyneet yhdessä jo yli vuoden. 

Seiskan tarkkasilmäiset lukijat bongasivat kohuparin yhteisellä lemmenlomallaan Suomessa elokuussa. 

Lue myös: Uuh! Paljonpuhuvat kuvat Sara Chafakista ja Love Island -komistus Jeffreystä julkisesti yhdessä: ”Jeffreyn käsi hiipi kaikkialle ympäri Saran vartaloa” – katso!

Lomailevat turkissa!

Nyt Sara ja Jeffrey ovat molemmat julkaisseet Instagram-videotarinoissaan kuvia ulkomailta. Jeffrey on tägännyt Akra-nimisen hotellin kuviinsa. Saran päivityksissä näkyy myös samanlainen ympäristö. Molemmat päivittivät myös kuvia hotellin salilta.

Jeffrey on myös kertonut vierailevansa eräällä paikallisella hammaskliniikalla, jonka myös Sara on maininnut omassa Instagramissaan. 

Lue lisää: Sara Chafak ja Love Island -Jeffrey yhteisellä lemmenlomalla: avointa kuhertelua luksusolosuhteissa - salakuvat!

Myöntävät seurustelun!

Sekä Sara että Jeffrey julkaisivat omissa videotarinoissaan vastauksia kysymyksiin, joita heidän seuraajansa ovat lähettäneet heille. Saralta kysyttiin, onko missikaunotar sinkkumarkkinoilla, ja Sara vastasi kysymykseen kieltävästi. 

Myös Jeffrey paljasti olevansa parisuhteessa. Häneltä kysyttiin, kuka on Jeffreyn paras ystävä, johon tosi-tv-tähti vastasi: "siskoni, äitini ja tyttöystäväni".

Lue myös: Vau, mikä stringipeppu: Sara Chafak esittelee jumalaisia kurvejaan rantakuvassa! 

Katso kohuparin Instagram-päivitykset Turkista!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SC (@sarachafak) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SC (@sarachafak) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeffrey Lawman (@lawmanjeffrey) on

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!