fbq
Kotimaa
13.10.2021 20:55
Teksti: Leena Ylimutka ja Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Hannu Pikkarainen, Martina Aitolehti
Romanttisella päivällisellä: Martina Aitolehti onnitteli hempeästi Hannu Pikkaraista tärkeän päivän kunniaksi ja antoi merkittävän lahjan
Kotimaa
13.10.2021 20:55
Teksti: Leena Ylimutka ja Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Hyvinvointialan yrittäjä Martina Aitolehti ja ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen ovat seurustelleet jo tovin. Suhteessa on ollut ylä- ja alamäkiä, mutta nyt vaikuttaisi siltä, että kaksikko on jälleen avoimesti yhdessä.

Hannun saama raiskaussyyte etäännytti parin syyskuussa hetkellisesti. Myös somessa pariskunta on pitänyt etäisyyttä, mutta nyt tähän on tullut muutos.

Lue myös: Shokkiero! Martina Aitolehti hylkäsi Hannun – oliko lätkärakkaan raiskaussyyte liikaa?

Martina nimittäin onnittelee kultaansa tämän 38-vuotissyntymäpäivän kunniaksi Instagramin tarinat-osiossa varsin hellästi.

– Onnea rakas, Martina kirjoittaa, ja myös Hannu jakaa tarinan omissa Instagram-tarinoissaan.

Videotarinat ovat nähtävillä 24 tuntia julkaisusta.

Kakkua ja lahjoja

Pariskunta juhli päivää luonnollisesti urheilun parissa. Syntymäpäivä huipentui ravintolapäivällisellä, jossa Hannu sai viinilasin ja drinkin lisäksi eteensä myös kakkupalan, jonka päällä oli palava kynttilä.

Ruokailun jälkeen Hannu rantautui Martinan sohvalle ja antoi rapsutuksia Nala-koiralle. Hän jakoi Instagramissa myös kuvia saamistaan lahjoista. Martinan Victoria-tytär muisti Hannua suklaayllätyksellä. Vicke oli kirjoittanut Hannulle myös sydämen sisältävän onnittelukirjeen, jossa kehotti tätä viettämään mahtavan päivän.

Martina muisti rakastaan luksusbrändin lahjalla. Hannu jakoi videotarinoissaan kuvan Pradan sinisestä tuotteesta, jonka saatteena oli viesti Martinalta:

- Niin kauan kun kuljet joka paikassa, niin kuin juoksisit ensimmäistä kertaa niityn poikki, olet kevyt ja onnellinen, et murehdi ilmettä elämän kasvoilla. Paljon onnea rakas

Hannu Pikkarainen 38 vuotta, Seiska onnittelee!

Martina Aitolehti, Hannu Pikkarainen
Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen juhlistivat syntymäpäivää urheilun parissa. Kuva on otettu keväällä 2021.

Yhdessä kauppareissulla

Seiska sai hiljattain useita silminnäkijähavaintoja Martinasta ja Hannusta, jotka yrittivät parhaansa mukaan pitää matalaa profiilia lahtelaisostarin uumenissa.

Lue myös: Eronnut kohupari jälleen yhdessä! Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen lastasivat Lahdessa kaljaa ostoskärryyn – kuva!

– Karisman Citymarketissa tehtiin selvästi yhteisiä viikonloppuostoksia, vaikka kohukaksikko yrittikin selvitä hankinnoistaan ripeästi. Martina marssi päättäväisenä eteenpäin ja lastasi tavaraa ostoskärryihin, kun taas Hannu seurasi kuuliaisena perässä.

– Jäi vahvasti sellainen fiilis, että he tekivät mökkiostoksia. Kärryissä näkyi ainakin voileipätarvikkeita ja salaattiaineksia sekä tietysti sixpack olutta, Lahdesta naurahdettiin.

Lue myös: Martina Aitolehden erodraamassa yllättävä käänne: Hannu Pikkarainen kävelytti kaupungilla tuttua narttua - kuva!

Kohupari Hannu ja Martina koettivat parhaansa mukaan selvitä lahtelaismarketista ulos pikaisesti ja matalalla profiililla.
Kohupari Hannu ja Martina koettivat parhaansa mukaan selvitä lahtelaismarketista ulos pikaisesti ja matalalla profiililla.

Yhdessä öky-Mersuun

Ripeän markettimarssin jälkeen kaksikon tiet yllättäen erosivat. Siinä missä Martinasta tehtiin silminnäkijähavaintoja parkkihallista, Hannu katosi kuin tuhka tuuleen.

– Martina paineli yksinään edeltä öky-Mersulleen. Hank tallusteli hissukseen perästä parkkipaikalle, mutta samaan autoon he kyllä nousivat, Suomen Chicagosta supateltiin.

Silminnäkijähavaintojen mukaan Martinan uudenkarhea, peräti 100 000 euron arvoinen Mercedes Benz 450 CLS jatkoi matkaansa moottoritietä pohjoiseen päin.

Lue myös: Martinan ja Hannun hurjat suhdekiemurat: salamarakastuminen, salailu, raiskaussyyte, ero!

Molemmat Vierumäellä

Ja kuinka ollakaan, Martina ja Hannu jakoivat molemmat Instagram-tileillään tunnelmapaloja mökkiviikonlopulta Vierumäeltä. Kumpikaan ei kuitenkaan vahingossakaan maininnut toisesta osapuolesta mitään viikonlopun yhteydessä.

Lue myös: Martina Aitolehti sairaalassa - Hannu Pikkarainen tukee rakastaan somessa

Martina julkaisi voimaannuttavan videon, jossa kävi pulahtamassa järvessä ja kävelee metsässä.

Kiitos, saan taas henkeä. Luonnossa ajatus kirkastuu, taakka kevenee ja voimaantuu entisestään. Meidän on löydettävä tapa voimaantua ihan solutasolla asti, hän kirjoitti.

Hannukin julkaisi pulahdusvideon sekä pätkän siitä, miten kahvakuula saa kyytiä mökkiterassilla. Ex-kiekkoilija näkyi myös kokkailleen päijäthämäläisessä piilopirtissä.

Valavuori LIVE: Syynissä Martina Aitolehden ja Hannu Pikkaraisen erovatkaus - Kalle Palanderilta jäätävä kommentti