fbq
Kotimaa
07.09.2021 18:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Martina Aitolehti
Martina Aitolehti sairaalassa - Hannu Pikkarainen tukee rakastaan somessa
Kotimaa
07.09.2021 18:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti on parhaillaan sairaalassa polvileikkauksessa Turussa. Martina kertoi viimeisimmissä päivityksissään asiasta tänään tiistaina (7.9.) puoliltapäivin.

Lue myös: Martina Aitolehti loukkaantui vakavasti ja joutuu leikkaukseen: "Olen itkenyt, mietiskellyt ja yrittänyt löytää tästäkin positiiviset puolet"

Martina puhuu videoklipissään rauhallisesti, ja kasvoilta paistaa apeus ja huolestuneisuus.

- Täällä ollaan. Kanyyli laitettu käteen ja... Mä oon saanut vähän esilääkitystä. Mä en siis tykkää... Yhtään... Tai siis pelkään kaikkia tämmösiä operaatioita. Takareiteen tehdään iso viilto, 15-senttinen iso viilto, ja tota... Martina kertoo Instagramin videotarinoissa, jonka jälkeen video loppuu.

Jänteet repesivät

Martina kertoi kesäkuussa, että treenien alkulämmittelyssä jalka lähti alta, ja magneettikuvat paljastivat takareiden jänteiden repeämisen.

- On ottanut aikaa, että olen omassa päässä, kropassa, valmentajien ja Hannun kanssa käsitellyt tämän asian. Olen itkenyt, mietiskellyt ja yrittänyt löytää tästäkin positiiviset puolet.
Vamma on vakava, ja leikkaus on välttämätön, Martina suri kesällä.

martina ja hannu
Martina Aitolehti ja ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen ovat tuttu näky lenkkipoluilla.

Hannu tukee rakastaan

Martina ei ole ainoa, joka on tilanteesta huolestunut. Martinan rakas, ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen päivitti asiasta myös tunteikkaan päivityksen someen.

Lue myös: Urheilullinen Martina Aitolehti sai lääkäriltä hyviä uutisia: ”Hän oli kovin optimistinen tulevien kuukausien suhteen” 

- Tää mun rakas, paras kaveri ja paras riitapukari makaa just nyt Turussa leikkauspöydällä takareiden operaatiossa. Mun ajatukset on täysin siellä ja kaikki menee varmasti hyvin, Hannu tsemppaa Instagramissa.

- Tiedän omasta kokemuksesta usean isomman operaation kokeneena, että se toipuminen ja kuntoutus on monesti todella turhauttavaa ja henkisesti raastavaa. Kaikkihan ei mee näissäkään aina niinku strömsössä ja välillä saattaa tulla takapakkia. Mut tiedän myös, että se palkitsee isosti kun jaksaa tehdä asiat tunnollisesti ja maltilla. Se tunne kun huomaat taas juoksevasi ilman kipuja terveellä jalalla on jotain todella siistiä!

- Mä pyrin antamaan kaiken tukeni Martinalle minkä voin ja mitä hän mahdollisesti tarvitsee (musta sydän)
You go girl!