fbq
Kotimaa
22.09.2021 17:25
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja lukijan kuva
Hannu Pikkarainen
Martina Aitolehden erodraamassa yllättävä käänne: Hannu Pikkarainen kävelytti kaupungilla tuttua narttua - kuva!
Kotimaa
22.09.2021 17:25
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja lukijan kuva

Seiska uutisoi viime perjantaina (17.9.) Martina Aitolehden ja Hannu Pikkaraisen erosta.

Lue myös: Shokkiero! Martina Aitolehti hylkäsi Hannun – oliko lätkärakkaan raiskaussyyte liikaa?

Aiemmin koiralenkeiltä tuttua pariskuntaa ei olla nähty yhdessä aikoihin, ja viime aikoina Nalan talutushihnan toisessa päässä onkin useammin nähty Esko Eerikäinen.

Seiskan tarkkaavainen lukija bongasi kuitenkin tämän viikon maanantaina (20.9.) Hannun ulkoilemasta Nalan kanssa Helsingin Kaartinkaupungissa.

- Hannu ulkoilutti Martinan koiraa kaupungilla, ja vaikutti hieman tarkkaavaiselta pälyillessään ympärilleen, Seiskalle raportoidaan.

Lue myös: Apua! Tuleeko Martinan jättämästä Hannusta koditon ja autoton – Martina tarjonnut asunnon ja menopelin

Hannu Pikkarainen
Seiskan lukija bongasi Hannu Pikkaraisen ja Nala-koiran Helsingistä maanantaina (20.9.) kello 16.15.

Martina toipuu parhaillaan parin viikon takaisesta polvileikkauksesta. Tuolloin Hannu päivitti julkaisun, jossa hän kutsui Martinaa rakkaakseen ja parhaaksi kaverikseen, ja lupasi auttaa häntä kuntoutuksen aikana.

Mä pyrin antamaan kaiken tukeni Martinalle minkä voin ja mitä hän mahdollisesti tarvitsee, Hannu kirjoitti tuolloin.

Martina on päivittänyt someen, että hän on päivä päivältä vahvempi, ja pystyy jo kävelemään ilman kainalosauvoja.

Yhteiskuvia- tai videoita Martina tai Hannu eivät ole julkaisseet syyskuun alun jälkeen, mutta Hannu on julkaissut itsestään ja Nalasta ulkoilutusvideoita Instagramin 24 tuntia näkyvissä tarinat-osiossa.

Martina hankki aikoinaan Nalan yhdessä kohuliikemies Stefan Thermanin kanssa. Martina ja Stefu erosivat lopullisesti huhtikuussa 2020, jonka jälkeen Nalan kanssa lenkillä on viihtynyt Hannun lisäksi Martinan ex-aviomies Esko.

Esko Eerikäinen
Esko Eerikäinen ja Nala kävelivät hyvässä yhteisymmärryksessä Helsingin Kaivopuiston rannassa pari viikkoa sitten (7.9.)

Hannu asuu Martinan sijoituskämpässä

Martina paljasti tämän vuoden heinäkuun lopussa Instagram-tilillään hankkineensa sijoitusasunnon Helsingistä Kaartinkaupungista. Seiskan selvityksen mukaan kyseinen asunto on juuri sama, mihin Hannun osoitetiedot menevät tällä hetkellä.

Lue myös: Oho! Martina Aitolehti osti asunnon Helsingin arvoalueelta: "Olen iloinen ja vähän jopa häkeltynyt" - kuva!

Leikillä voisi siis sanoa, että Martina sijoitti miehensä asumaan sijoitusasuntoonsa... mutta miten sijoitukselle nyt käy, kun rakkaus on loppunut? Heittääkö Martina ex-kultansa pois, sysää ex-kiekkosankarin taivasalle?

martina ja hannu
Hannu Pikkarainen, Martina Aitolehti ja Nala-koira ovat olleet aiemmin tuttu näky Helsingin arvoalueella. Kuva elokuulta.

Lue myös: Martina Aitolehden Hannu-rakas suorassa lähetyksessä – Kalle Palanderilta jäätävä heitto: ”Ei tuo kauan tule kestämään!”

Myös auto Martinan nimissä

Lisäksi vaikka pariskunta näyttää nyt eronneen, ajelee Hannu edelleen tyytyväisenä aiemmin kesällä kolaroimallaan Martinan sähköautolla – ainakin toistaiseksi.

Lue myös: Hannu Pikkarainen kolaroi Martina Aitolehden uuden sähköauton – kuvat Seiskassa!

Mies jakoi vielä viime viikolla avoimella Instagram-tilillään tarinat-osiossa videon, missä laittaa Martinan autoa latauksen. Kohta voi käydä niin, että töpseliin saa tarttua joku muu kuin Hannu.

hannu
Martina Aitolehden Mercedes Benz 450 CLS maksaa ilman lisävarusteitakin Suomessa yli 100 000 euroa, joten mistä tahansa kumitassusta ei ole kyse.

Lue myös: Martina Aitolehti sairaalassa - Hannu Pikkarainen tukee rakastaan somessa