fbq
Kotimaa
12.10.2021 06:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto, Seiskan lukija & Instagram
Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen
Eronnut kohupari jälleen yhdessä! Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen lastasivat Lahdessa kaljaa ostoskärryyn – kuva!
Kotimaa
12.10.2021 06:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto, Seiskan lukija & Instagram

Kohukaunotar Martina Aitolehden, 39, ja ex-kiekkoilija Hannu ”Hank” Pikkaraisen, 37, tähtiin kirjoitettu suhde meni syyskuussa säpäleiksi, kun Seiska paljasti Hannun raiskaussyytteet. Syytteitä puidaan lähikuukausina Helsingin käräjäoikeudessa.

Martinalle elokuinen uutispommi tuli tiettävästi täydellisesti puun takaa. Se alkoi jäytää kaksikon välejä, vaikka julkisuudessa Martina hehkuttikin suhdettaan naistenlehtien kansia myöten. Kuoren alla kytenyt kriisi ajautui lopulta syyskuussa eroon.

Lue myös: Shokkiero! Martina Aitolehti hylkäsi Hannun – oliko lätkärakkaan raiskaussyyte liikaa?

– Pitää paikkansa, Martina ja Hannu ovat eronneet. He eivät ole tällä hetkellä edes oikein missään suuremmissa väleissä, lähipiiri vakuutteli syyskuussa Seiskalle.

Nyt tilanne on kääntynyt taas täydellisesti päälaelleen. Lahtelaisessa kauppakeskus Karismassa todistettiin nimittäin toissa viikon perjantaina (1.10.) kummallista kissa ja hiiri -leikkiä.

– Yllätys oli melkoinen, kun Martina ja Hank tulivat yhtäkkiä kahdestaan ostoksilla vastaan, Seiskalle hämmästellään.

Martina määräsi tahdin

Seiska on saanut useita silminnäkijähavaintoja Martinasta ja Hannusta, jotka yrittivät parhaansa mukaan pitää matalaa profiilia lahtelaisostarin uumenissa.

– Karisman Citymarketissa tehtiin selvästi yhteisiä viikonloppuostoksia, vaikka kohukaksikko yrittikin selvitä hankinnoistaan ripeästi. Martina marssi päättäväisenä eteenpäin ja lastasi tavaraa ostoskärryihin, kun taas Hannu seurasi kuuliaisena perässä.

– Jäi vahvasti sellainen fiilis, että he tekivät mökkiostoksia. Kärryissä näkyi ainakin voileipätarvikkeita ja salaattiaineksia sekä tietysti sixpack olutta, Lahdesta naurahdetaan.

Lue myös: Martina Aitolehden erodraamassa yllättävä käänne: Hannu Pikkarainen kävelytti kaupungilla tuttua narttua - kuva!

Kohupari Hannu ja Martina koettivat parhaansa mukaan selvitä lahtelaismarketista ulos pikaisesti ja matalalla profiililla.
Kohupari Hannu ja Martina koettivat parhaansa mukaan selvitä lahtelaismarketista ulos pikaisesti ja matalalla profiililla.

Yhdessä öky-Mersuun

Ripeän markettimarssin jälkeen kaksikon tiet yllättäen erosivat. Siinä missä Martinasta tehtiin silminnäkijähavaintoja parkkihallista, Hannu katosi kuin tuhka tuuleen.

– Martina paineli yksinään edeltä öky-Mersulleen. Hank tallusteli hissukseen perästä parkkipaikalle, mutta samaan autoon he kyllä nousivat, Suomen Chicagosta supatellaan.

Silminnäkijähavaintojen mukaan Martinan uudenkarhea, peräti 100 000 euron arvoinen Mercedes Benz 450 CLS jatkoi matkaansa moottoritietä pohjoiseen päin.

Lue myös: Martinan ja Hannun hurjat suhdekiemurat: salamarakastuminen, salailu, raiskaussyyte, ero!

Molemmat Vierumäellä

Ja kuinka ollakaan, Martina ja Hannu jakoivat molemmat Instagram-tileillään tunnelmapaloja mökkiviikonlopulta Vierumäeltä. Kumpikaan ei kuitenkaan vahingossakaan maininnut toisesta osapuolesta mitään viikonlopun yhteydessä.

Martina julkaisi voimaannuttavan videon, jossa käy pulahtamassa järvessä ja kävelee metsässä.

Kiitos, saan taas henkeä. Luonnossa ajatus kirkastuu, taakka kevenee ja voimaantuu entisestään. Meidän on löydettävä tapa voimaantua ihan solutasolla asti, hän kirjoitti.

Hannukin julkaisi pulahdusvideon sekä pätkän siitä, miten kahvakuula saa kyytiä mökkiterassilla. Ex-kiekkoilija näkyi myös kokkailleen päijäthämäläisessä piilopirtissä.

Lue myös: Martina Aitolehti sairaalassa - Hannu Pikkarainen tukee rakastaan somessa

Hannu hyödyksi heppailussa

Hannusta onkin apua Martinalle, jonka arki kuluu runsaan treenaamisen parissa. Ex-kiekkoilija on näet havaittu Helsingin Ruskeasuon ratsastustalleilla kuskaamassa Martinan jälkikasvua.

Hannun tiedetään osallistuneen syyskuun lopussa Martinan ja kohuliikemies Stefan ”Stefu” Thermanin Isabella-tyttären 9-vuotissyntymäpäiville. Lisäksi Seiska on kertonut Hannun ulkoiluttavan ahkerasti Martinan Nala-koiraa.

Kun Martina syyskuussa toipui polvileikkauksestaan, Hank myös pamautti someen julkaisun, jossa kutsui Martinaa ”rakkaakseen” ja ”parhaaksi kaverikseen”.

– Mä pyrin antamaan kaiken tukeni Martinalle minkä voin ja mitä hän mahdollisesti tarvitsee, Hannu kirjoitti tuolloin.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »