fbq
Kotimaa
17.09.2021 10:07
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto
Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen
Shokkiero! Martina Aitolehti hylkäsi Hannun – oliko lätkärakkaan raiskaussyyte liikaa?
Kotimaa
17.09.2021 10:07
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto

Martina Aitolehti, 39, ja Hannu ”Hank” Pikkarainen, 37, ovat eronneet. Kohuttu salamasuhde ei kestänyt vuottakaan.

Seiskan lähipiiristä saamien tietojen mukaan Hannun ja Martinan välit olisivat tulehtuneet pahemman kerran Hannun raiskaussyytteen noustua.

Seiska paljasti puolustajana pitkän uran jääkiekossa tehneen Hannun rikossyytteen elokuussa. Pikkarainen ehti pelata sekä SM-liigassa että Pohjois-Amerikassa, Ruotsissa ja KHL:ssä.

Lue myös: Syyte raiskauksesta! Martina Aitolehden rakas Hannu Pikkarainen joutuu oikeuteen!

Pikkarainen joutuu vastamaan raiskaussyytteeseen Helsingin käräjäoikeudessa lähikuukausina. Käsittelypäivää ei vielä ole määrätty. Hannu on kertonut, että oikeutta hakeva uhri on hänen "hyvin tuntema nainen" ja heidän "näkemykset tapahtuneesta ovat erilaiset".

KRIISI KASVOI EROKSI

Raiskaussyyte tuli tiettävästi täytenä yllätyksenä Martinalle, joka on hekumoinut uudella rakkaussuhteellaan naistenlehtien kansia myöten.

Puun takaa tullut rankka rikosuutinen ajoi suhteen kriisiin. Vaikka Martina ja Hannu näyttäytyvät ja matkustelivat Espanjassakin yhdessä, kuoren alla kriisi kehkeytyi ja lopulta kasvoi eroksi.

– Pitää paikkansa, Martina ja Hannu ovat eronneet. Luonnollisesti molemmat ovat asiasta hyvin vaivaantuneita ja pitävät asiasta matalaa profiilia, lähipiiri varmistaa Seiskalle.

– He eivät ole tällä hetkellä edes oikein missään suuremmissa väleissä.

Vielä syyskuun alussa Hannu seurasi Martinaa tämän kuvausmatkalle Espanjan Aurinkorannikolle. Sitä ennen Seiska oli jo uutisoinut, että rakastavaisten avoliitto jämähti jäihin ja pariskunta asuu erillään.

Lue myös: Ohikulkijoiden päät kääntyivät! Martina Aitolehti ja kohurakas Hannu Pikkarainen Espanjassa – kuvat!

ESKO EERIKÄINEN TUKEE JA AUTTAA

Seiskalla alkoi herätä epäilykset pariskunnan erosta jo viikko sitten, kun juontaja Esko Eerikäinen, 47, alkoi ulkoiluttaa ex-vaimonsa koiraa – eikä urheilullinen Hannu.

Martinalle tehtiin syyskuun alussa takareiden leikkaus, jonka seurauksena sporttiselta kaunottarelta luonnollisesti kiellettiin turha urheilu toviksi.

Lue myös: Esko Eerikäinen bongattiin Martina Aitolehden räyhääjänä tunnetun Nalan seurasta – exä päätyi koiravahdiksi!

Esko Eerikäinen
Esko Eerikäinen ja Nala kävelivät hyvässä yhteisymmärryksessä.

Hannu on bongattu toistuvasti lenkiltä samaisista maisemista Kaivopuiston rannasta, missä myös Esko ulkoiluttaa koiraa joka aamu ja iltapäivä. Tuorein Hannu-bongaus lenkkeilevästä miehestä on tältä viikolta. 

Esko ja Martina ovat olleet tekemisissä omasta avioerostaan huolimatta jo vuosia. Esko on kommentoinut asiaa jopa niin, että he ovat Martinan kanssa nykypäivänä paremmissa väleissä kuin liittonsa loppumetreillä.

Seiska ei tavoittanut Martinaa eikä Hannua kommentoimaan eroasiaa.

Martina ja Hannu alkoivat seurustella helmikuussa 2021. Pari tapasi ystäviensä yhteisessä illanvietossa, jossa he pelasivat Aliasta samassa joukkueessa. Julkisuuteen kuuma suhde paljastui huhtikuussa, kun Seiska sen uutisoi.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »