fbq
Kotimaa
17.09.2021 12:31
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto
Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen
Martinan ja Hannun hurjat suhdekiemurat: salamarakastuminen, salailu, raiskaussyyte, ero!
Kotimaa
17.09.2021 12:31
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska uutisoi aiemmin tänään (17.9.), miten hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 39, ja ex-jääkiekkoilija Hannu ”Hank” Pikkarainen, 37, ovat eronneet kaikessa hiljaisuudessa. Ero on tuore, sillä vasta äskettäin, syyskuun alussa Seiskan paparazzi bongasi ex-rakastavaiset yhdessä ulkoiluttamassa Martinan Nala-koiraa ja suutelemasta koirapuistosta.

Lue myös: Shokkiero! Martina Aitolehti hylkäsi Hannun – oliko lätkärakkaan raiskaussyyte liikaa?

Salamarakastumisesta alkanut suhde sai alkunsa viime talvena, noin puoli vuotta sen jälkeen, kun äskettäin Hannun saama syyte raiskauksesta epäilleen tapahtuneen.

Seiskan tietojen mukaan raiskausepäily on juuri pääsyy kohuparin eroon. Heidät oli nähty äskettäin yhdessä myös Espanjassa, mutta silminnäkijöiden mukaan jo siellä pariskunnan välillä oli alkavaa eripuraa.

Lue myös: Martina Aitolehti lähti Marbellan yöhön ja jätti Hannu-rakkaansa parvekkeelle - kuvat

Lue myös: Avoliitto peruttu! Martina Aitolehti ja raiskauksesta syytetty Hannu rikoskriisissä

MARTINAN HANNUA EDELTÄVÄ RAKAS SEKAANTUI TAIDERYÖSTÖÖN

Salamavauhdilla edennyt suhde sai alkunsa yhteisten ystävien kautta tämän vuoden helmikuun lopulla. Martina oli juuri ja juuri ehtinyt erota ruotsalaisesta rikollisrakkaastaan, joka jätti Martinan tylysti.

Ruotsalainen "Herra B" paljastui värikkään taustan omaavaksi rikolliseksi, joka 2000-luvulla osallistui Ruotsin suurimpaan taideryöstöön. Jopa FBI jahtasi Martinan miljonääriksi miellettyä mielitiettyä. Seiska paljasti tämänkin kohutaustan ensimmäisenä mediana marraskuussa 2020.

Lue lisää: Martina Aitolehden ruotsalaisrakas sekaantui vuosisadan taideryöstöön! Rosvokopla iski Hollywood-tyyliin – Martinan Herra B yritti myydä Rembrandtin arvoteosta!

Herra B:n pidätyskuva on levinnyt mediassa laajalle, sillä B on ollut mukana kansainvälistä huomiota herättävässä rikollistoiminnassa.
Herra B:n pidätyskuva on levinnyt mediassa laajalle, sillä B on ollut mukana kansainvälistä huomiota herättävässä rikollistoiminnassa.

VAUVAHAAVEET JA YHTEINEN TULEVAISUUS JÄIHIN

Kevään mittaan Martinaa ja Hannua bongattiin pitkin Helsinkiä pitkiltä lenkeiltä. Niistä myös Seiskalle tuli vinkkejä tasaiseen tahtiin. Hannu oli myös lähes päivittäin tuttu näky poistumassa Martinan asunnolta, vaikka mies asuu vain kivenheiton päässä.

Lue myös: Kuohuvaa kylmässä! Martina Aitolehti karkasi Leville uuden rakkaansa Hannu Pikkaraisen kanssa - hulppeat puitteet luksushotellissa!

Kesän kynnyksellä pariskunta vihdoin myönsi seurustelevansa. Tuore pariskunta ei peitellyt tuon jälkeen onneaan netissä eikä lehtien sivuilla.

Pariskunta myös ehti puhella avoliitosta ja yhteisistä lapsihaaveista vain neljän kuukauden seurustelun jälkeen Me Naiset -lehdessä.

Nyt kuitenkin pariskunnan välit ovat tulehtuneet ja lähipiirin mukaan lähes kariutuneet.

martina ja hannu
Martina Aitolehti ja ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen ovat olleet tuttu näky lenkkipoluilla.

Lue myös: Syyte raiskauksesta! Martina Aitolehden rakas Hannu Pikkarainen joutuu oikeuteen!

EI ISTUNTOPÄIVÄÄ VIELÄKÄÄN

Kihlakunnan syyttäjä Hannes Salovaaran nostama raiskaussyyte Hannua kohtaan tuli vireille elokuun puolenvälin tietämillä Helsingin käräjäoikeuteen. Seiskan selvityksen mukaan epäilty rikos olisi tapahtunut Helsingissä 14. kesäkuuta 2020.

Lue myös: Rikostausta paljastui! Martina Aitolehden lätkärakas Hannu ajoi 1,7 promillen humalassa!

Asianomaisena asiassa on nainen, joka ei ole julkisuudesta tuttu. Jos Hannu tuomitaan raiskauksesta, hän voi saada vankeustuomion.

Seiskan soittaessa Helsingin käräjäoikeuteen 16.9. selvisi, että asialle ei ole vielä annettu virallista istuntopäivää. Se lienee lähikuukausien asia.

Hannu ei ole ensimmäistä kertaa oikeuden edessä, sillä ex-kiekkoilija sai maaliskuussa 2018 ehdollisen vankeus- ja sakkotuomion törkeästä rattijuopumuksesta. Ex-lätkästara tuomittiin tuolloin 50 päivän ehdolliseen vankeuteen, kahdeksan kuukauden ajokieltoon sekä 770 euron sakkoihin. Pikkarainen tyytyi tuolloin tuomioonsa eikä valittanut asiasta hovioikeuteen.

Lue myös: Ulosottorekisteri paljastaa: Martinan lätkärakas jätti kännikurvailun sakot maksamatta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »