fbq
Martina Aitolehti ja Anni Uusivirta

Mitkä kropat! Rakastunut Martina Aitolehti ja missikaunotar Anni Uusivirta tekivät pyöräretken tiukoissa trikoissa - kuvat!

Lentoemäntäkaunotar Anni Uusivirta, 34, ja hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 38, viettivät yhteistä aikaa urheillen Dubaissa, Arabiemiraateissa.

Mallina ja juontajanakin työskennellyt Anni julkaisi huikean otoksen helteisistä maisemista. Energinen kaksikko paahtoi pyörien päällä Dubain lämmössä tiukoissa trikoissa. Treenivaatteet paljastivat kaksikon jäätävän kuumat vartalot, huh huh.

Dubaissa asuva Anni kirjoitti olevansa onnellinen saadessaan viettää aikaa Martinan kanssa. Kaksikko kilpaili myös samaan aikaan yhdessä tosi-tv-ohjelmissa Splash! ja Viidakon tähtöset. Splash!-uimahyppykisan voitti Martina, kun puolestaan Anni vei nimiinsä ensimmäisen kauden Viidakon tähtöset -voittajatittelin.

Aikamoinen superkaksikko liikenteessä!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lisäksi upea kaksikko ehti muun muassa ratsastaa hevosilla sarastavassa aamunkoitossa.

Anni on ollut 4 vuotta yhdessä rakkaansa Leandro Fidelesin kanssa, ja asunut sen ajan Dubaissa.

Martina puolestaan on Seiskan tietojen mukaan viettänyt lemmenlomia mystisen Herra B:n kanssa Dubain luksuspaikoissa.

Mitäs mitäs, Martina Aitolehti lensi Dubaihin koronasuosituksista huolimatta - majoittuu taas samassa luksushotellissa!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Me Naiset: Yksityisessä luksuslentoyhtiössä työskentelevä Anni Uusivirta teki salassapitosopimuksen!

Katso video: Martina Aitolehden raskas alkuvuosi

Kurvikas missikaunotar Anni Uusivirta hekumoi lempeä laivan kannella - romanttinen suutelukuva! "Onnelliset lomapäivät"

Martina päivitti viime viikon keskiviikkona Instagram-tilinsä videotarinaan, että on hypännyt lentokoneeseen matkalle kohti uusia maisemia.

- Taas mennään, luki lentokoneessa kuvatun videon päälle kirjoitetussa tekstissä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraavana päivänä videotarinassa paljastui, että Martina oli lentänyt illalla Dubaihin. Päivän aikana kohukaunotar julkaisi lukuisia videoita miljoonakaupungin helteistä.

Videopätkissä Martina söi muun muassa aamupalaa uima-altaan ääressä, lenkkeili ja jumppasi 28 asteen helteessä sekä otti aurinkoa hulppeissa maisemissa.

Tämän viikon keskiviikkona Martina puolestaan päivitti Instagraminsa videotarinaan, että hän on paluumatkalla kotiin.

- Pian olen kotona lasten arjen arjen parissa. Oli ihana rakkauden täyteinen viikko, Martina kirjoitti myös Instagram-kuvatekstissä.

Martina myös paljasti tuoreessa Instagram-päivityksessään, että hän on rakastunut.

Martina Aitolehti yllättää: Avoin rakkaudentunnustus somessa - tuore romanssi ruotsalaismiljonäärin kanssa roihuaa!

Martinan edellisestä Dubain-lomasta on kaksi kuukautta. Seiskan aiemmin saamien luotettavien tietojen mukaan aikaisempien reissujen syinä on ainakin osaksi ollut mystinen ruotsalaismiljonääri Herra B.

Salainen lemmenloma! Martina Aitolehti ja ruotsalaismiljonääri ökyilivät Dubaissa!

Martina ja Herra B ovat perinteisesti viettäneet salaisia lemmenlomia Dubain paahtavan auringon alla samaisessa luksushotellissa. Kaksikko tapasi kesällä Ibizalla.

Tälläkin kertaa Martina majoittui jo tutuksi tulleessa 5 tähden Five Jumeirah Villagessa, jonka puitteisiin kuuluvat muun muassa hulppea kuntokeskus ja luksushuoneet.

Ylla oleva kuva on Five Jumeirah Village -hotellin Instagram-sivuilta. Samoissa maisemissa myös Martina on kuvannut omat videoklippinsä.

Martina oli ehtinyt viettää Suomessa vain muutamia päiviä ennen Dubain-reissuaan. Sitä ennen entinen kohukaunotar oli palannut Espanjan Marbellasta Suomeen viettämään tyttärensä Victorian syntymäpäiviä.

Katso video: Martinan ja Stefan Thermanin kohusuhde

Huhhuh, miten seksikäs aamukuva! Martina Aitolehti kiemurtelee vähäpukeisena sängyssä - ottiko mystinen miljonääriherra B tämän eroottisen otoksen?