fbq
Uutiset
09.08.2018 12:43
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus
anni uusivirta
Me Naiset: Yksityisessä luksuslentoyhtiössä työskentelevä Anni Uusivirta teki salassapitosopimuksen!
Uutiset
09.08.2018 12:43
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus

Seitsemän vuoden takaisen Miss Suomi -kilpailun lehdistön ihannetytöstä Anni Uusivirrasta on vuosien saatossa kehkeytynyt itsenäinen ja vahva nainen, joka luo niin malli- kuin lentoemäntäuraansa ulkomailla. 

LUE MYÖS: Missikaunotar Anni Uusivirta rakastui omaan kamppailulajivalmentajaansa: mikä lihaksikas komistus - yhteiskuvat!

Anni kertoo työstään tuoreessa Me Naiset -lehden haastattelussa.

Muhkea tilipussi

Anni aloitti uransa halpalentoyhtiö RyanAirin palveluksessa. Nyt hän työskentelee yksityisessä lentoyhtiössä, joka velvoittaa suomalaiskaunotarta olemaan valmiina lähtöön vain muutamankin tunnin varoitusajalla.

Nopeat lähdöt ja muutokset aikatauluihin näkyvät myös palkassa, jonka vuoksi Anni voi elättää itsensä täysin itsenäisesti. 

- Välillä tuntuu, että olen lähestulkoon naimisissa tämän lentoyhtiön kanssa, Anni kertoo Me Naisten haastattelussa. 

Omistusasunto Suomessa

Me Naisten mukaan Anni joutuu pitämään työnkuvansa yksityiskohdat visusti itsellään, sillä hän on allekirjoittanut salassapitosopimuksen. Sen puolesta puhuu muun muassa se, ettei Annin sosiaalisen median viimeisimpien kuvien joukossa nähdä otostakaan univormusta. 

KATSO MYÖS: MITÄ LÖYTYY ANNI UUSIVIRRAN VAATEKAAPISTA? KATSO VIDEO!
 

Anni paljastaa haastattelussa myös, että hänen rahatilanteensa on huomattavasti parempi kuin esimerkiksi 18-vuotiaana. Kaunottarella on omistusasunto Suomessa, ja hän pohtii toisen ostamista Dubaista. 

Suomen asunto on tuttu Kotia kohti -tv-sarjasta, jota esitettiin Ava-kanavalla vuonna 2013.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »