fbq
Uutiset
17.09.2020 06:01
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Martina Aitolehti
Salainen lemmenloma! Martina Aitolehti ja ruotsalaismiljonääri ökyilivät Dubaissa!
Uutiset
17.09.2020 06:01
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Julkkiskaunotar Martina Aitolehti, 38, aiheutti todellisen somemyrskyn, kun hän paljasti viime viikon maanantaina lähtevänsä viikon matkalle. Monet epäilivät Martinan lähtevän koronapandemiasta huolimatta lomalle, vaikka juuri nyt tulisi välttää tarpeetonta matkustamista.

Jätin Suomen viikoksi ja en tule matkaa juurikaan jakamaan täällä sosiaalisessa mediassa, koska tämä koskee mun henkilökohtaista elämää. Haluan suojella mun henkilökohtaisia asioita jukisuudelta ja siksi tämä kirjoitus, Martina sanaili Instagramissa.

Lue myös: Martina Aitolehti matkusti ulkomaille koronapandemiasta huolimatta - julkaisi pitkän kirjoituksen somessa: "Tiedän, että tällä hetkellä matkustamista ei suositella..."

Muutaman tunnin kuluttua Martina kuitenkin unohti lupauksensa, ja Instagramiin alkoi tupsahdella matkalta vauhdikkaita kuvia ja videoita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tää lämpö tekee niin hyvää keholle ja mielelle ☀️ Tässä teen vähän hommia ja pian lähden treeneihin. Tänään luvassa vähän erilaista menoa - kuvaan stooriin pätkää. Jos sä haluat jotain uutta, tehokasta ja kivaa niin mun legendaarinen BODYWEIGHT TRAINING vielä tänään hurjassa alennuksessa. BODYWEIGHT TRAINING-valmennus on enemmän kuin vain verkkovalmennus, jossa karistetaan ylimääräisiä kiloja tai kiinteytetään kroppaa - se on terveempi ja liikunnallisempi elämäntapa, joka antaa enemmän, kuin osaat kuvitellakaan. Seuraat vain mun antamia ohjeita ja kaikki hyvä tulee kyllä perässä - valmennuksesta saamasi hyödyt ja energisempi olo motivoivat sinua jatkamaan aloittamallasi tiellä. Tämä legendaarinen valmennus nyt 24h ajan saatavilla hintaan 39€ ( norm. 59€ ) Anna mun nyt liikuttaa ja voimaannuttaa sinutkin paremman kunnon ja liikkuvuuden sekä kevyemmän olemuksen kautta oloon, jossa sinä voit kokonaisvaltaisesti hyvin. "Aloitin sun bodyweight training -ohjelman tammikuun ekalla viikolla. Noudatin sitä tarkasti sen 8 viikkoa ja nyt olen sen jälkeen soveltanut sitä. Olen nyt syönyt terveellisesti ja kuntoillut kohta 21 viikkoa. Painoa on pudonnut tähän mennessä huimat -16kg. Ja siitä haluankin kiittää sinua koska en usko että ilman sinua ja sinun ohjelmaasi olisin nyt tässä painossa. Olet erittäin inspiroiva ja positiivinen ihminen!" -Bodyweight training -onnistuja- LINKKI BIOSSA 👆🏽 #trainingwithmartina #bodyweighttrainingwithmartina

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

Vesipullo paljasti

Ei mennyt aikaakaan, kun tarkkasilmäiset some-seuraajat havaitsivat yhdeltä treenivideolta kuntosalilla hikoilleen Martinan kädessä al Ain -merkkisen juomapullon. Pullo paljasti kohukaunottaren matkustaneen Arabiemiraatteihin, sillä al Ain -on helmikuussa Dubain markkinoille tullut lähdevesi, jonka pullo on valmistettu 100-prosenttisesti biomuovista.

Lue myös: Oho, Martina Aitolehti keräsi katseet pokerimiljonäärin häissä – povi tyrkyllä! Katso kuva!

Seiska sai pian myös vihiä siitä, ettei Martina ollut Dubaissa pelkkiä työasioita hoitamassa, vaan kyseessä oli perinteinen ja salainen lemmenloma.

– Martina on Dubaissa ruotsalaismiljonäärin kanssa, Seiskan luotettavat lähteet kertovat.

– Kyseinen herrasmies asuu Tukholmassa ja on ilmeisesti turkkilaistaustainen. Martina kutsuu häntä etunimen ensimmäisen kirjaimen mukaisesti Herra B:ksi.

Lue lisää Martinan lemmenlomasta torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »