fbq
Uutiset
19.11.2020 13:23
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Martina Aitolehti
Martina Aitolehti yllättää: Avoin rakkaudentunnustus somessa - tuore romanssi ruotsalaismiljonäärin kanssa roihuaa!
Uutiset
19.11.2020 13:23
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 38, palasi eilen keskiviikkona Suomeen viikon kestäneeltä Dubain-matkaltaan.

Kaunotar oli Arabiemiraateissa ainakin kuntoilemassa, nauttimassa upeista maisemista ja luksushotellielämästä. Seiskan saamien tietojen mukaan Martina majoittui tuoreimmalla lomamatkallaan samaisessa viiden tähden hotellissa, jossa hän on viettänyt lemmenlomia mystisen Herra B:n kanssa.

Seiskalle kantautuneiden tietojen mukaan myös Herra B vietti aikaa Dubaissa samaan aikaan kuin Martina. 

Martina tapasi salaperäisen ruotsalaismiljonäärin kesällä Ibizalla, jonka jälkeen pari on Seiskan tietojen mukaan viettänyt yhteisiä lemmenlomia Dubaissa. Pariskunta on pitänyt viime aikoinakin tiiviisti yhtä.

Lue myös: Ökyilyä Dubaissa! Tällaisessa luksuskohteessa Martina Aitolehti ja mystinen Herra B viettivät lemmenloman – kuvat!

Nyt Martina kuitenkin itse kirjoittaa asiasta sosiaalisessa mediassa. Martinan tuorein Instagram-päivitys on hempeä videoklippi, jossa Martina poseeraa kameralle seksikkäissä saappaissaan. Videon taustalla soi Nicole Anderssonin Crazy In Love -kappale. 

- Tältä näyttää rakastunut, inspiroitunut, motivoitunut, tasapainoinen, terve ja hyvinvoiva nainen (sydän), Martina kirjoitti videon kuvatekstissä.

Vaikuttaisi siis, että Dubain-reissu meni kaikin puolin täysin nappiin ja suhde ruotsalaismiljonäärin kanssa roihuaa lemmekkäästi!

Lue myös: Romanssi roihahti Ibizalla! Nanna Karalahti yhdisti Martina Aitolehden ja mystisen Herra B:n!

Katso video: Martina Aitolehden raskas alkuvuosi

Lue myös: Huhhuh, miten seksikäs aamukuva! Martina Aitolehti kiemurtelee vähäpukeisena sängyssä - ottiko mystinen miljonääriherra B tämän eroottisen otoksen?