fbq
Uutiset
16.08.2018 11:25
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus
Kimi
Uutuuskirjassa jymypaljastuksia Kimi Räikkönen rajusta juhlimisesta: juhlat Guns N’ Rosesin kanssa - allasbileet Bahrainin prinssin luona: ”Kyllä mä olen juonut v*tusti!”
Uutiset
16.08.2018 11:25
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus

Kirjailija Kari Hotakaisen tänään torstaina (15.8) julkaistu Tuntematon Kimi -kirja keskittyy pitkälti Kimin legendaariseen urheilu-uraan, mutta kirja Kimistä ei olisi kirja Kimistä, ellei siinä sivuttaisi myös hänen legendaarista biletyshistoriaansa. Kimin idoli on tunnetusti formulapiirien rocktähti James Hunt, joka tunnettiin rajusta juhlimisestaan ja siitä, että hän poltti ketjussa röökiä. 

LUE MYÖS: Kimi Räikkönen sai armeijasta 20 päivän poistumiskiellon: Tuli umpikännissä kasarmille ja karkasi - "Huojuin seinästä seinään siksakkia!"

Kimikin tunnetaan yhtälailla rajusta juhlimisestaan, mutta ketjupolttaja hän ei sentään ole.

– Olen mä junnuna polttanut pari vuotta, mutta en vakituisesti uran aikana. Paitsi aika paljon kännissä on tullut vedettyä, ja olenhan mä ollut aika usein kännissä. Ja Lotus-aikaan mä joskus vetelin röökiä sekä varikkotiloissa että silloin, kun kävin Lotus pomon kanssa kaljalla. Sen jälkeen en ole paljon polttanut. Mullahan on astma, joten mä lopetin vakituisen röökaamisen. Olen mä joskus vetänyt karvapersenorttiakin. Kyllä se aamulla vähän yskitti. Ja kaikkihan ne tietää, että joskus mä vedän nuuskaa, mutta ei ne siitä ole mitään sanonut, Kimi tilitti tupakoinnistaan.

LUE MYÖS: Kirjapaljastus: Kimi Räikkönen vaatii lähipiiriltään ehdotonta luottamusta - ”Jos kusetat, tapan sinut”

Kimi
Seiskan paparazzi kuvasi Kimin röyhyttelemässä ryyppyreissulla kesällä 2013.

Juopottelulle Kimi puolestaan on aina ollut perso ja sen hän myöntää kirjassa itsekin.

– Kyllä mä olen juonut v*tusti ottaen huomioon, että olen kilpakuski. Varmaan olen vetänyt niiden kaikkien edestä ja monta kertaa, hän tunnustaa.

LUE: Uutuuskirja: Näin Kimi Räikkönen ja Minttu-vaimo tapasivat, suhde pelasti Kimin syöksykierteeltä: ystävät olivat jo huolissaan – myös pettäminen loppui!

Guns N’ Roses tuppasi iltapalalle

Ryyppyseuraa pidetylle ja kaikkialla tunnetulle formulalegendalle löytyy aina helposti, ja tietysti myös muut viinalle persot maailmantähdet liittyvät mielellään Kimin juominkeihin. Vuonna 2006 Kimin ystävä Sami Visa koki melkoisen yllätyksen majaillessaan poikkeuksellisen elämäntilanteensa vuoksi hetken aikaa Kimin Kaskisaaren kämpässä.

– Sami herää tuhtiin kolinaan ja nousee katsomaan, mistä on kyse. Täysin tuntemattomia epäsiistejä, pitkätukkaisia miehiä on valunut sisään merkittävässä juopumustilassa. Yhdellä on päässään Kimin kypärä. Onneksi Sami näkee ala-aulassa myös talon isännän, Kimin.

– Selviää, että rokkarit ovat yhtä kuin Guns N’ Roses ilman Axl Rosea, joka yöpyy Kämp-hotellissa. Sami rauhoittuu, kun Kimi kertoo kutsuneensa yhtyeen iltapalalle, koska bändillä on vielä toinen keikka seuraavana päivänä ja ennen sitä on syytä rentoutua. 

LUE MYÖS: Kirjapaljastus: Matti-isä kuoli Kimi Räikkösen silmien alla ja raju riita aseista jäi selvittämättä - Kimin elämä oli suistua täysin raiteiltaän: ”Makasin kotona ja itkin!"

Kimi ystävystyi legendaarisen rockbändin keulahahmoon Axl Rosen kanssa, kun Guns N’ Rosesin laulaja tuli tervehtimään Kimiä Silverstonen osakilpailun yhteydessä. Tuona yönä Axl oli kuitenkin pahalla päällä, eikä vaivautunut muun bändin mukaan. Rokkarit viipyivät talossa seuraavaan iltapäivään, ja lähtivät sitten illan keikalle.

Prinssi pulikoi ja lainasi yksityiskonetta

Eräs ryyppyreissu vei kirjan mukaan Kimin ja hänen ystävänsä jääkiekkoilija Kimmo ”Piki” Pikkaraisen juopottelemaan Bahrainin kuninkaallisen kanssa. Kirjassa ei tarkkaa vuotta mainita, mutta Kimi ajoi tuolloin Lotuksella ja kutsui ystävänsä mukaan Bahrainin osakilpailuun. Kimi sijoittui toiseksi ja sitä oli tietenkin syytä juhlia pohjanmaan kautta.  Kimi ja Piki aloittivat kaljoittelun hotellilla heti kisan jälkeen, kun David Coulthard käveli ohi ja pyysi kaksikon mukaan Bahrainin prinssin juhliin. 

LUE: Yllättävä totuus Kimi Räikkösen terveydestä paljastuskirjassa: Tämän takia Kimi ei käytä miljoonien arvoista sponsorikelloa ja raapii itseään median edessä!

Kaksikolla oli kuitenkin seuraavana aamuna lento Qatarin kautta Sveitsiin, joten he alkoivat suunnitella lähtöä. Ennen sitä Kimi ilmoitti käyvänsä kusella WC:ssä, joka sijaitsi uima-altaan takana. Piki alkoi jo huolestua, kun Kimiä ei kuulunut takaisin ennen kuin hän yhtäkkiä tuli paikalle läpimärkänä ja iskee pöytään kastuneen kännykkänsä. Kimin mukaan joku oli tönäissyt hänet uima-altaaseen sananharkan päätteeksi. 

Bahrainin prinssi on suuri Kimi-fani ja käskee luottomiestensä etsiä syyllisen. Prinssi heittää syyllisen ulos ja osoittaakseen Kimille arvostustaan hyppää myös itse vaatteet päällä altaaseen, ja heittää puolestaan oman kastuneen kännykkänsä Kimin kännykän viereen. Sen lisäksi prinssi suostuttelee Kimin ja Pikin jäämään juhlimaan ja lennättää heidät sen jälkeen omalla yksityiskoneellaan Sveitsiin.