fbq
Uutiset
16.08.2018 10:03
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: REX FEATURES
Kimi Räikkönen
Yllättävä totuus Kimi Räikkösen terveydestä paljastuskirjassa: Tämän takia Kimi ei käytä miljoonien arvoista sponsorikelloa ja raapii itseään median edessä!
Uutiset
16.08.2018 10:03
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: REX FEATURES

Kimi Räikkönen tunnetaan pitkästyneestä tavastaan antaa haastatteluita F1-varikoilla. Hänellä on tapana raapia niskaansa samalla, kun antaa lyhyitä kommenttejaan medialle.

Kari Hotakaisen kirjassa Tuntematon Kimi Räikkönen F1-kuskin äiti Paula kertoo, että niskan hierominen on merkki siitä, että ”poikaa ottaa raskaasti päähän”.

Niskan raapiminen johtuu myös fyysisestä kivusta. Kimi kärsii atooppisesta ihottumasta.

LUE MYÖS: Kirjapaljastus: Matti-isä kuoli Kimi Räikkösen silmien alla ja raju riita aseista jäi selvittämättä - Kimin elämä oli suistua täysin raiteiltaän: ”Makasin kotona ja itkin!"

Miljoonakello repussa

Yksi Ferrarin sponsoreista on sveitsiläinen luksuskellovalmistaja Hublot, joka maksaa näkyvyydestä 40 miljoonaa euroa.

Kimin ranne on tyhjä. Kysyn asiasta, koska minua kiinnostaa jättimäisen panostuksen näkyvyys. Kimi sanoo, ettei hän voi pitää kelloja, ihottuma ärtyy niistä. Mietin, mistä Hublotin pääjohtaja ärtyy. Kimi kertoo kyllä kantavansa kello repussaan, jos tulee sellainen tilaisuus, että on pakko näkyä, Hotakainen kirjoittaa.

Mieleen tulee Rolling Stones -yhtyeen Euroopan-kiertueen tiedotustilaisuus vuonna 1995. Kiertueen pääsponsori oli autonvalmistaja Volkswagen. Toimittajat kysyivät Mick Jaggerilta, mitä mieltä hän on kyseisestä automerkistä. Jagger kertoi ajavansa mieluummin Rolls-Roycella.

LUE MYÖS: Minttu ja Kimi Räikkösellä kostea hääpäivä Helsingissä – ryyppäsivät yli 12 tuntia karaokessa!