fbq
Uutiset
16.08.2018 10:10
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus
Kimi ja Minttu
Uutuuskirja: Näin Kimi Räikkönen ja Minttu-vaimo tapasivat, suhde pelasti Kimin syöksykierteeltä: ystävät olivat jo huolissaan – myös pettäminen loppui!
Uutiset
16.08.2018 10:10
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska paljasti Kimi Räikkösen ja tuolloin vielä lentoemäntänä työskennelleen nykyisen vaimon Mintun suhteen vuonna 2013. Kari Hotakaisen kirjoittamassa Tuntematon Kimi -kirjassa paljastetaan viimein, kuinka pariskunnan avioliittoon ja kahden lapsen vanhemmuuteen johtanut rakkaustarina alkoi.

LUE MYÖS: Kirjapaljastus: Matti-isä kuoli Kimi Räikkösen silmien alla ja raju riita aseista jäi selvittämättä - Kimin elämä oli suistua täysin raiteiltaän: ”Makasin kotona ja itkin!"

Ennen kuin Kimi tapasi Mintun, hän oli tuttu näky Helsingin yöelämässä ja hänellä oli maine todella railakkaana juhlijana. F1-sarjan tauolla elokuussa 2013 juominen alkoi kuitenkin karata niin pahasti lapasesta, että jopa Kimin ystävät olivat huolissaan hänestä.

Ystävät ja tuttavat ovat huolestuneita Kimin elämäntilanteesta. Kaikki ei ole hallinnassa, vaikka töissä eli autossa menee hyvin, kirjassa kuvaillaan.

Keväällä Kimi oli telonut nilkkansa kaverinsa kanssa humalaisessa höntsäjalkapallottelussa ja missasi sen takia Lotuksen testit. Kimille testien missaaminen oli kirjan mukaan iloinen uutinen, sillä hän saattoi jatkaa ryyppyputkeaan, joka venyi 12 päivän mittaiseksi.

LUE: Yllättävä totuus Kimi Räikkösen terveydestä paljastuskirjassa: Tämän takia Kimi ei käytä miljoonien arvoista sponsorikelloa ja raapii itseään median edessä!

Järkyttävä ryyppyputki

Kimin ja Mintun katseet kohtasivat ensi kertaa Kimin Porkkalan asunnolla järjestetyissä juhlissa. He olivat tavanneet jo kaksi vuotta sitten, mutta tuolloin Kimi oli naimisissa ja Minttu parisuhteessa. Vuonna 2013 tilanne oli toinen.

Kirjan mukaan Minttu pelkäsi saavansa siipeensä rakastumalla holtittoman miehen maineessa olleeseen Kimiin, mutta pariskunnalla kuitenkin synkkasi.

Heinäkuussa formuloissa oli kolmen viikon tauko, jonka aikana Kimin juhlinta jatkui yhä rankempana.

Kimi
Tällaisessa kunnossa Kimi vietti lähes koko kolmen viikon formulatauon vuonna 2013.

Tämän jutun kirjoittanut toimittaja seurasi tuona kesänä Kimin juhlintaa lähietäisyydeltä ja tuolloin Kimin ryyppääminen oli ammattiurheilijalle lievästi sanottuna uskomatonta. 

Kimi minttu
Seiska paljasti Kimin ja Mintun suhteen. Tämä oli yksi ensimmäisistä yhteiskuvista tuoreesta pariskunnasta.


Heinäkuun puolivälissä Kimi soitti Mintulle ja pyysi tätä mökilleen. Minttu myöntyi suostuttelun jälkeen kohtalokkain seurauksin.

Juhlinta kuitenkin jatkui yhä ja kirjan mukaan Kimi ajoi tuolloin Unkarin osakilpailussa krapulassa toiseksi. Unkarin osakilpailun jälkeinen juhlinta päätyi myös Seiskan paparazzikuviin, joissa pariskunta pelaa minigolfia Kimin lipittäessä olutta.

LUE MYÖS: Minttu ja Kimi Räikkösellä kostea hääpäivä Helsingissä – ryyppäsivät yli 12 tuntia karaokessa!

Kimi
Kimi ja Minttu ehtivät riidellä rajusti Kimin rankasta ryyppäämisestä, mutta suhteen muututtua vakavaksi Kimi lopetti rajut viikkoja kestäneet ryyppyputkensa.

Lopetti pettämisen

Kesän jälkeen suhde kuitenkin vakavoitui ja Kimi vakavoitui.

Kimi
Ennen Mintun tapaamista Kimi päätyi myös pettämisotsikoihin.

– Edellisessä suhteessa (avioliitto Jenni Dahlmanin kanssa, toim.huom.) oli koko ajan pelko, että jääköhän tästä ja tästä kiinni. Että koska tulee Seiska, mitä siellä Seiskassa nyt on. Valehtelet ja yrität viikon päästä muistaa, mitenhän tämä juttu piti tällä kertaa selittää. Sanoin Mintulle, että jos tässä ruvetaan olemaan, niin enää en kuseta enkä petä, Kimi avautuu.

Kimi

Kesän 2013 raju putki jäi Kimin toistaiseksi viimeiseksi pitkäksi juopottelujaksoksi, eikä Mintun tapaamisen jälkeen Kimiä ole enää nähty Helsingin yöelämässä kuin äärimmäisen harvoin.

Pariskunnan esikoinen Robin syntyi tammikuussa 2015, he avioituivat elokuussa 2016 ja toinen lapsi, Rianna tytär syntyi viime vuoden toukokuussa.