fbq
Uutiset
26.10.2017 08:12
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan arkisto ja Juha Sorri
Tomi Metsäkedon ahdisteluskandaali syvenee.
Tomi Metsäkedon ahdistelukohussa uusi tapaus: 15-vuotiaan Lauran traumaattinen kokemus Tomin loma-asunnolla – ”Tärisimme ystäväni kanssa järkytyksestä!”
Uutiset
26.10.2017 08:12
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan arkisto ja Juha Sorri

Seiskan paljastettua viime viikolla Tomi Metsäkedon, 43, ahdistelukohun toimitukseen on satanut lisää yhteydenottoja laulajatähden ahdistelemilta naisilta.

LUE: Seiskalle Julkisen sanan neuvoston langettava päätös

Tomi Metsäketo vastaa: En tarjonnut alaikäisille viiniä, enkä pyytänyt saunaan!

Lue lisää: Järkyttyneiden naisten rajut tilitykset Tomi Metsäkedosta: Tähdet, tähdet -laulaja kouri, vaati seksiä ja solvasi!

Yksi tapauksista sattui keskisuomalaiselle Lauralle kolme vuotta sitten. Tapahtuman aikaan 15-vuotias Laura joutui ahdistavaan tilanteeseen Metsäkedon kanssa.

Tapahtumasta traumoja saanut Laura esiintyy jutussa vain yhdellä etunimistään. Hän ei uskaltanut puhua jupakasta ennen kuin muutkin naiset olivat alkaneet jakaa kokemuksiaan.

Lue lisää: Kourintakohu: Tähdet, tähdet -ohjelmasta pois potkitun Tomi Metsäkedon käytös järkytti hyvinkääläistä Jennaa: Hän kävi hyökkääväksi pakkien jälkeen!

– Jos minun tapaukseni olisi ollut ainoa, olisin pysynyt hiljaa. Kun luin, miten moni muukin on joutunut kärsimään hänen takiaan, ajattelin että se on pakko saada loppumaan, Laura perustelee.

Laura kohtasi Tomin elokuussa 2014 lomaillessaan Inarissa äitinsä ja ystävänsä kanssa. Laura päätyi ystävänsä kanssa juttusille Metsäkedon kanssa ja pian Metsäketo ja tämän seurassa ollut toinen mies pyysivät Lauraa ja Lauran ystävää mukaansa Tomin loma-asunnolle.

Lauran mukaan Tomi pyysi tyttöjä seurakseen lettuja paistamaan.

Lue lisää: Järisyttävä kourintakohu syvenee: Tomi Metsäketo vonkasi tarjoilijoita törkeästi hotellihuoneeseensa: Hän intti, kuinka meidän pitäisi palvella häntä loppuun asti!

Lue lisää: Tomi Metsäkedon, 43, kourintakohu yltyy entisestään: Kähmi ja hipelöi 20-vuotiasta naista kysymättä lupaa!

"Kaikki ei ollut kunnossa"

Lettukesteissä oli tarjolla myös viiniä ja illan edetessä Tomi päätti lämmittää saunan.

Tytöt kieltäytyivät löylyistä, jolloin toinen mies meni Lauran ystävän kanssa sivummalle.

Laura joutui Tomi Metsäkedon ahdistelemaksi.

– Tomi kehui ulkonäköäni. Jotenkin luulin, että koska hän on julkkis, hän ei voi tarkoittaa pahaa. Sitten puhe kääntyi jälleen saunomiseen, Laura muistelee nyt.

Tässä vaiheessa Laura teki päätöksensä.

Lue lisää: Mariannen karu paljastus kourintakohussa rypevästä Tomi Metsäkedosta - haukkui lapsia vahingonlaukauksiksi: Kaikkien hyvä tietää, mikä Metsäketo on miehiään!

– Kieltäydyin vedoten, että täytyy käydä katsomassa, miten ystäväni voi. Tämän jälkeen sanoimme, että meidän on pakko lähteä, ettei äitini alkaisi ihmetellä. Tärisimme järkytyksestä. Emme niin nuorina täysin sitä tajunneet, mutta tunsimme, että tilanteessa ei ollut kaikki kunnossa.

Mitä traumaattisen illan aikana ja sen jälkeen tarkemmin tapahtui? Lue aiheesta lisää torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

20.9.2018: Juttua päivitetty: lisätty Julkisen sanan neuvoston langettava päätös ja Tomi Metsäkedon jo aiemmin julkaistu vastine.