fbq
Uutiset
24.10.2017 09:16
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan arkisto
Tomi Metsäketo kouri nuorta naista.
Tomi Metsäkedon, 43, kourintakohu yltyy entisestään: Kähmi ja hipelöi 20-vuotiasta naista kysymättä lupaa!
Uutiset
24.10.2017 09:16
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan arkisto

Laulaja Tomi Metsäketo sai lauantaina lähtöpassit MTV3:n Tähdet, tähdet -ohjelmasta torstaina ilmestyneen Seiskan paljastusten jälkiseurauksena.

MTV tiedotti asiasta lauantaina aamupäivällä ja sen myötä Tähdet, tähdet -ohjelmassa on jäljellä enää yhdeksän kilpailijaa.

LUE: Tomi Metsäketo ulos Tähdet, tähdet -ohjelmasta! Kourintakohu kävi kalliiksi 

LUE MYÖS: Tomi Metsäkedolta raju tilitys Tähdet, tähdet -potkuista: anelee anteeksiantoa kourintakohusta - avautuu liiallisesta juhlimisestaan!

Metsäkedon kerrottiin torstain lehdessä käyttäytyneen sopimattomasti naisten kanssa.

LUE: Järkyttyneiden naisten rajut tilitykset Tomi Metsäkedosta: Tähdet, tähdet -laulaja kouri, vaati seksiä ja solvasi!

Seiskalle monet naiset ovat kertoneet kokemuksistaan Tomin kanssa.

Lue lisää: Tomi Metsäketo lähetti vantaalaisnaiselle Tinderissä suoran seksiehdotuksen – raivostui pakeista täysin: Hän jankutti, että olen tyhmä ämmä!

Lue lisää: Mariannen karu tilitys Tomi Metsäkedosta - haukkui lapsia vahingonlaukauksiksi: Kaikkien hyvä tietää, mikä Metsäketo on miehiään!

Lue lisää: Tomi Metsäketo vonkasi tarjoilijoita törkeästi hotellihuoneeseensa: Hän intti, kuinka meidän pitäisi palvella häntä loppuun asti!

Lue lisää: Tomi Metsäkedon käytös järkytti hyvinkääläistä Jennaa: Kun annoin pakit, hän kävi hyökkääväksi ja haukkui törkeästi!

Nimettömänä esiintyvä jyväskyläläisnainen kertoo joulukuussa 2013 sattuneesta kohtaamisesta Tomi Metsäkedon kanssa.

– Olin tuolloin 20-vuotias, ja vietimme aikaa Bar Bäkkärillä. Yhtäkkiä Tomi kouraisi minua kysymättä lupaa. Tunnistin hänet julkkikseksi, ja menin kysymään, miksi hän niin teki. Silloin hän kävi heti iholle, eli alkoi hipelöidä. Koin tilanteen niin ahdistavaksi, että poistuin paikalta.