fbqJärisyttävä kourintakohu syvenee: Tomi Metsäketo vonkasi tarjoilijoita törkeästi hotellihuoneeseensa: Hän intti, kuinka meidän pitäisi palvella häntä loppuun asti! | Seiska
Tomi Metsäkedon käytös puhuttaa.

Järisyttävä kourintakohu syvenee: Tomi Metsäketo vonkasi tarjoilijoita törkeästi hotellihuoneeseensa: Hän intti, kuinka meidän pitäisi palvella häntä loppuun asti!

Uutiset | 22.10.2017 13:04

Laulaja Tomi Metsäketo sai lauantaina lähtöpassit MTV3:n Tähdet, tähdet -ohjelmasta torstaina ilmestyneen Seiskan paljastusten jälkiseurauksena. MTV tiedotti asiasta lauantaina aamupäivällä ja sen myötä sunnuntain Tähdet, tähdet -jaksossa on jäljellä enää yhdeksän kilpailijaa.

LUE: Tomi Metsäketo ulos Tähdet, tähdet -ohjelmasta! Kourintakohu kävi kalliiksi 

LUE MYÖS: Tomi Metsäkedolta raju tilitys Tähdet, tähdet -potkuista: anelee anteeksiantoa kourintakohusta - avautuu liiallisesta juhlimisestaan!

Metsäkedon kerrottiin torstain lehdessä käyttäytyneen sopimattomasti naisten kanssa.

LUE: Järkyttyneiden naisten rajut tilitykset Tomi Metsäkedosta: Tähdet, tähdet -laulaja kouri, vaati seksiä ja solvasi!

Lue lisää: Tomi Metsäketo lähetti vantaalaisnaiselle Tinderissä suoran seksiehdotuksen – raivostui pakeista täysin: Hän jankutti, että olen tyhmä ämmä!

Lue lisää: Mariannen karu tilitys Tomi Metsäkedosta - haukkui lapsia vahingonlaukauksiksi: Kaikkien hyvä tietää, mikä Metsäketo on miehiään!

Erään pohjoispohjanmaalaisen hotellin tarjoilija muistaa kohtaamisensa Tomin kanssa joulun 2012 kynnyksellä.

– Tomi oli paikkakunnalla pitämässä kirkkokonserttia ja yöpyi hotellissamme. Hotellin ravintolassa hän oli vauhdikkaalla päällä ja yritti kovasti pokata naisia siinä onnistumatta. Me tarjoilijatkin jouduimme moneen kertaan huomauttamaan, että kun tarjoilemme, hänen on pidettävä kätensä kurissa, eikä meihin työntekijöihin kosketa edes vahingossa.

Näin Tomi Metsäketo vastasi kourintakohuun vielä viime sunnuntaina: ”Siinä kohtaa menee yli!”

Valomerkin jälkeen Tomi alkoi kinuta tarjoilijoita mukaan hotellihuoneeseensa.

– Emme suostuneet lähtemään hänen mukaansa, jolloin hän hermostui ja saimme kuulla luennon siitä, kuinka olemme vain tarjoilijoita, eikä meitä kukaan muu edes huolisi. Käskimme häntä poistumaan, mutta hän jäi inttämään, kuinka meidän pitäisi palvella häntä loppuun asti.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Pasi Murto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!