Uutiset

Järisyttävä kourintakohu syvenee: Tomi Metsäketo vonkasi tarjoilijoita törkeästi hotellihuoneeseensa: Hän intti, kuinka meidän pitäisi palvella häntä loppuun asti!

22.10.2017 13:04

Laulaja Tomi Metsäketo sai lauantaina lähtöpassit MTV3:n Tähdet, tähdet -ohjelmasta torstaina ilmestyneen Seiskan paljastusten jälkiseurauksena. MTV tiedotti asiasta lauantaina aamupäivällä ja sen myötä sunnuntain Tähdet, tähdet -jaksossa on jäljellä enää yhdeksän kilpailijaa.

Metsäkedon kerrottiin torstain lehdessä käyttäytyneen sopimattomasti naisten kanssa.

Erään pohjoispohjanmaalaisen hotellin tarjoilija muistaa kohtaamisensa Tomin kanssa joulun 2012 kynnyksellä.

– Tomi oli paikkakunnalla pitämässä kirkkokonserttia ja yöpyi hotellissamme. Hotellin ravintolassa hän oli vauhdikkaalla päällä ja yritti kovasti pokata naisia siinä onnistumatta. Me tarjoilijatkin jouduimme moneen kertaan huomauttamaan, että kun tarjoilemme, hänen on pidettävä kätensä kurissa, eikä meihin työntekijöihin kosketa edes vahingossa.

Valomerkin jälkeen Tomi alkoi kinuta tarjoilijoita mukaan hotellihuoneeseensa.

– Emme suostuneet lähtemään hänen mukaansa, jolloin hän hermostui ja saimme kuulla luennon siitä, kuinka olemme vain tarjoilijoita, eikä meitä kukaan muu edes huolisi. Käskimme häntä poistumaan, mutta hän jäi inttämään, kuinka meidän pitäisi palvella häntä loppuun asti.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!