fbq
Uutiset
21.10.2017 10:29
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan arkisto
Tomi Metsäkedon käytös puhuttaa.
Mariannen karu paljastus kourintakohussa rypevästä Tomi Metsäkedosta - haukkui lapsia vahingonlaukauksiksi: Kaikkien hyvä tietää, mikä Metsäketo on miehiään!
Uutiset
21.10.2017 10:29
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan arkisto

Tähdet, tähdet -ohjelmasta potkut lauantaina saanut Tomi Metsäketo on kuuma puheenaihe, kun hänen kerrotaan käyttäytyvän sopimattomasti naisten kanssa. MTV ja ohjelman tuotantoyhtiö päättivät lauantaina laittaa Metsäkedon ulos ohjelmasta kourintakohun takia.

LUE: JUURI NYT: Tomi Metsäketo ulos Tähdet, tähdet -ohjelmasta! Kourintakohu kävi kalliiksi

Lue lisää: Tomi Metsäketo lähetti vantaalaisnaiselle Tinderissä suoran seksiehdotuksen – raivostui pakeista täysin: Hän jankutti, että olen tyhmä ämmä!

Raumalainen Marianne Tanttu kertoo omalla nimellään Seiskalle kokemuksensa Tomista.

– Kaikkien naisten on hyvä tietää, mikä Metsäketo on miehiään, jotta osaavat varoa, Marianne pamauttaa.

– Minulla ja Tomille ”tuli match” Tinderissä vuonna 2015, jolloin olin 25-vuotias. Kerroin hänelle, että minulla on lapsia, jolloin hän alkoi heti morkata, kuinka olen muka teininä leikkinyt kotia, ja naureskeli, kuinka säälittävää se on.

Lue myös: Järkyttyneiden naisten rajut tilitykset Tomi Metsäkedosta: Tähdet, tähdet -laulaja kouri, vaati seksiä ja solvasi!

Marianne näytti Seiskalle Tomin törkeät viestit, joissa Tomi muun muassa epäilee lasten olleen ”vahinkolaukauksia” ja toteaa, että ”vahinkoihin on keinot”.

– Estin hänet, ennen kuin tilanne meni sen pidemmälle. Nuorempana pidin Metsäkedosta, mutta nyt pidän häntä kauniisti sanottuna sovinistim*lkkuna, Marianne toteaa.

Lue lisää: Tomi Metsäketo avautuu Facebookissa kourimiskohusta - selitykset poikivat vihaisen kommenttivyöryn: "Tiedät hyvin, mitä olet tehnyt!"