Katso kuva!

Taas Leville! Sofia Belórfistä kehkeytyi varsinainen muori - esittelee nyt "joulupuuroaan"

Uutiset | 17.12.2020 18:30

Fitnesskaunotar Sofia Belórf, 30, on kertonut olevansa todellinen jouluihminen. Viikon päässä häämöttävä jouluaatto saikin Sofian innostumaan sosiaalisessa mediassa.

Sofia on kuvassaan pukeutunut joulumuorin tyylille sopivaan, paljon peittävään asukokonaisuuteen. Hänellä on ihanalle emännälle istuva esiliina, jossa lukee "Merry Christmast to All" eli hyvää joulua kaikille. Liikkuvassa kuvassa Sofia istuu jalat siveellisesti vierekkäin ja tarjoilee "joulupuuroaan". Joulupuuro valmistetaan perinteisesti puuroriisistä.

Lue myös: Kultakelloja, luksusveskoja ja ökypaahtimia! Seiska selvitti Sofia Belórfin äveriään elämäntyylin kustannukset – katso kuvat ja hinnat!

- Nams! Tuunaan joka joulu oman fitimmän ja nopean version ”joulupuurosta” ja tässä teille yksi superhelppo ohje vaikka joka aamupalalle (toimii ihanasti myös iltapalana), Sofia kirjoitti kuvatekstiinsä.

Sofian puuro poikkeaa tosin perinteisestä riisipuurosta aika lailla, sillä kaunottaren versiossa annokseen käytetään muun muassa ruis-taateli-kaurapuuroa sekä Piltti-sosetta.

Lue myös: Villi viikonloppu Levillä! Sofia Belórf kyllästyi sekoiluun – Stefan Therman nahisteli baarissa!

- Tulevan joulun aion viettää Levillä rakkaideni seurassa. Olen tottunut viettämään joulut kotona perheen luona. Kun on tullut poikaystäviä, olen vuorotellen ollut omien sukulaisten ja poikaystävien sukulaisten luona, Sofia kertoo Metropoli.netin videoblogissaan.

Sofia ja hänen ex-kumppaninsa Stefan Therman, 33, saivat viime reissullaan Levillä kosolti katseita osakseen marraskuun lopulla.

Lue myös: Tämä kuva kertoo Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin väleistä aivan muuta kuin Sofia on väittänyt! Läheisesti yhdessä Levillä - rakkaushuhut yltyvät!

Tänä vuonna Levillä joulua viettää todellinen julkkiskatras. Myös Martina Aitolehti perheineen on jo kiiruhtanut Lapin maisemiin.

Lue myös: Kohukaunotar Martina Aitolehti matkusti Lappiin - viettää laatuaikaa perheensä kanssa: "Aion rakentaa meille taianomaisen joulun"

Lue myös: Myynti-ilmoitus julki! Stefan Thermanin ja Sofia Belórfin lyhytaikaista rakkauskotia kaupataan 1,15 miljoonalla eurolla: julkkisvälittäjä riensi Stefun avuksi - kuvat ja video!

Ahdistuneisuushäiriö

Taannoin Sofia Belórf puhui varsin avoimesti ahdistuneisuushäiriöstään.

Sofian ensimmäinen paniikkikohtaus iski hänen ollessaan menossa hoidattamaan hampaitaan fitnessuransa alkuaikoina.

- Ensimmäinen paniikkikohtaukseni tuli ratikassa, kun olin menossa hammaslääkäriin. Mulla tuli semmoinen olo, että on päästävä ulos täältä. Tuntui, etten saa henkeä ja ahdisti. Musta tuntui, että kaikki ihmiset katsovat mua, Sofia muisteli videoblogissaan.

Lue myös: Sofia Belórf paljastaa totuuden suhteestaan Stefan Thermanin kanssa: "Tapailemme nyt kaveripohjalta - tämä oli minun toiveeni!"

Ongelma saapuu osaksi arkea erityisesti, kun elämässä on hankalaa.

- Pahin juttu siinä on, kun sä et pysty suoriutumaan tavallisista päivän asioista. Se vie silloin sulta kaiken elämisen ilon, kun sulla on sellainen jakso päällä. Silloin sua öisin ja aamuisin ahdistaa ja jännittää, Sofia kuvailee videolla.

Sofia kertoo kuitenkin saaneensa ahdistuneisuushäiriön hallintaan. Jo pelkkä tietoisuus asiasta auttaa hallitsemaan kohtauksia.

Lue myös: Paniikkikohtauksia! Sofia Belórfilta poikkeuksellinen avautuminen ahdistuneisuushäiriöstään videoblogissa: "Pahinta on, kun ei pysty suoriutumaan tavallisista päivän asioista"

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!