Kultakelloja, luksusveskoja ja ökypaahtimia! Seiska selvitti Sofia Belórfin äveriään elämäntyylin kustannukset – katso kuvat ja hinnat!

Uutiset | 13.12.2020 15:04

Sofia Belórf esittelee usein äveriästä luksuselämäänsä Instagramissa. Seiska selvitti, kuinka paljon kohukaunottaren näyttävään tyyliin on palanut rahaa. Yhteenlaskettuna summa on mykistävä, peräti 103 450 euroa!

Häikäisevin ökytavaroista lienee kaunottaren ranteessa komeileva Rolexin kultainen Day-Date-kello.

Presidentti-nimellä tunnettu aikarauta on lempinimensä mukaisesti ollut käytössä Yhdysvaltain presidentillä, mutta myös räppäri Cheekillä. Tämä 35 600 euron tiuku tarjoilee aitoa eleganssia yhdessä Diorin pikkulaukun kanssa. Sofian kädessä on nähty kimaltelevan myös kaksi Rolex Datejust -kelloa, joista kumpikin maksaa mukavasti yli kymppitonnin – toinen noin 12 000 ja toinen hulppeat 14 200 euroa.

Sofia Belorf

Lue myös: Stefan Therman pieksi Sofia Belórfin tuloillaan 15-kertaisesti – sai myös jättimätkyt!

Sikakallis jumppakassi

Kaunottaren kädessä on roikkunut usein Chanelin Flap Shopping Tote, jollaisen saa itselleen uutena noin 5 000 euron hintalapulla. Luottolaukku kulkee kevyesti mukana niin jumppasalilla kuin hiekkarannallakin.

Sofia Belorf

Birkineillä vuosien jonot

Halpoja eivät ole Hermèsin laukutkaan, joita Sofialla on nähty peräti kaksin kappalein. Syyskuussa Sofian olalla vilahti yli 10 000 euroa maksava Birkin 35 Togo Chocolate Brown. Sitä ei voi ostaa itselleen noin vain, sillä laukun saaminen voi vaatia vuosienkin jonotuksen listalla. Hiljattain Sofia paljasti myös toisen, harmaan Birkinin Palladium Hardwear koon 35 veskan, jollaisen saa itselleen uutena noin 12 000 euron hintaan, mikäli on onnekas.

Sofia Belorf

Lue myös: Mahtiökyilyä! Sofia Belórf esitteli somevideolla yli 35 000 euron Presidentti-Rolexiaan: tämä kello on todellinen kultaherkku - kuvat!

Monipuoliset merkkikengät

Rennot Balenciagan lenkkarit saattavat olla joillekin tutut katukuvasta tai muotilehdistä, sillä nämä trendikengät ovat olleet jo monen maailmantähdenkin jaloissa. Nämä Speed Sneaker -malliset popot sujahtavat jalkaan kuin sukat konsanaan, ja mätsäävät monen eri asun kanssa.

Sofia Belorf

Superkalliit smoothiet

Sofia on pyöräyttänyt smoothiet jos toisetkin tällä Smeg-merkkisellä tehosekoittimella. Kuviointi on Dolce & Gabbanan käsialaa. Vaikkapa rauhallisen iltapäivän teehetken voi toteuttaa näppärästi, kun tehosekoittimen kaverina on samaan sarjaan kuuluvat leivänpaahdin ja vedenkeitin.

Sofia Belorf

Lue myös: Myynti-ilmoitus julki! Stefan Thermanin ja Sofia Belórfin lyhytaikaista rakkauskotia kaupataan 1,15 miljoonalla eurolla: julkkisvälittäjä riensi Stefun avuksi - kuvat ja video!

Kotoisasti Fendiä

Villapuserot sopivat ulkoilmaan ja kotioloihinkin sään kylmetessä. Fendin hillitty ja pehmeän värinen lyhythihainen villapaita on nähty Sofian päällä sekä 2019 joulukuussa Suomessa että 2018 joulukuussa Dubaissa.

Sofia Belorf

Tyyriit korkokengät

Klassisen kauniit korkkarit ovat Vuittonilta. Näillä kelpaa kopistella niin kampaajalle kuin kaupungillekin, sillä ei ole tilaisuutta, johon nämä jalkineet eivät sopisi. Vuittonin Cherie-piikkikorkokengät ovat viihtyisät jalassa erityisvalmisteisen pintansa ansiosta.

Sofia Belorf

Lue myös: Sofia Belórf paljastaa totuuden suhteestaan Stefan Thermanin kanssa: "Tapailemme nyt kaveripohjalta - tämä oli minun toiveeni!"

Laukku kuin taulu

Persoonallinen Christian Diorin book-tote -laukku kulki Sofian kädessä Ibizan helteessä mutta sopii oivasti myös kotimaan kamaralle. Jakardikankaasta tehty käsilaukku on kirjailtu taidokkaasti. Vaikka kuosi on erityismallistosta, hinta ei ole niin korkea, koska laukku ei ole nahkainen.

Sofia Belorf

MUITA ASUSTEITA

• Versacen vyö 420€

• Balenciagan aurinkolasit 255€

• Chanel Timeless-nahkalaukku 4 500€

• Gucci Espadrille -korkkarit 590€

• Louis Vuitton -pikkulaukku 700€

• Walk’n’Dior-lenkkarit 790€

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:Seiskan arkisto ja Sofian Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!