fbq
Uutiset
23.11.2020 13:44
Teksti: Olli Suominen & Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus & Seiskan lukija
Stefan Therman ja Sofia Belórf
Tämä kuva kertoo Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin väleistä aivan muuta kuin Sofia on väittänyt! Läheisesti yhdessä Levillä - rakkaushuhut yltyvät!
Uutiset
23.11.2020 13:44
Teksti: Olli Suominen & Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus & Seiskan lukija

Fitness-kaunotar Sofia Belórfin ja liikemies Stefan Thermanin salamasuhde ja erodraama ovat olleet yksi vuoden puhutuimpia julkkisuutisaiheita Suomessa.

Sofia ja Stefu erosivat lokakuun puolivälissä vain noin puolen vuoden seurustelun jälkeen, mutta ex-pariskunta on eronsa jälkeen ollut kuitenkin yhä tiiviisti yhteyksissä toisiinsa.

Toissa viikolla Sofia ja Stefu nähtiin pariinkin otteeseen romanttisella illallisella Helsingissä, mikä herätti spekulaatiot ahdollisesta yhteenpaluusta.

- Tapailemme Stefun kanssa ihan kaveripohjalta. Tämä oli minun toiveeni, Sofia sanoi viime keskiviikkona järjestetyssä seurapiiritilaisuudessa.

Lue lisää: Sofia Belórf paljastaa totuuden suhteestaan Stefan Thermanin kanssa: "Tapailemme nyt kaveripohjalta - tämä oli minun toiveeni!"

Toivooko Stefu siis yhteenpaluuta?

- Enpäs nyt lähde tätä kommentoimaan, hyväntuulinen Sofia kikatti.

Avoimesti yhdessä

Menneen viikonlopun sekä Sofia että Stefu viettivät Levillä.

Sofia sanoi keskiviikkona Seiskalle, että hän ei matkusta Leville Stefanin kanssa, vaan hän reissaa pohjoiseen yksin.

Seiskalle satoi kuitenkin loppuviikosta vinkkejä ja kuvia, jotka puhuvat aivan muuta kuin mitä Sofia väitti.

Seiskan lukija kuvasi Stefanin ja Sofian yhdessä Kittilän lentokentällä, jonne ex-pari lensi samalla koneella.

Lue lisää: Sofia Belórf kommentoi välejään Stefan Thermaniin: Huhut eivät varsinaisesti yllätä!

Stefan Therman ja Sofia Belórf
Sofia ja Stefan odottivat matkalaukkujen saapumista Kittilän lentokentällä torstaina.

Juhlivat yhdessä koko viikonlopun

Seiska sai viikonlopun aikana myös lukuisia vinkkejä ja kuvamateriaalia, joiden mukaan Stefu ja Sofia viettivät Levillä koko viikonlopun ajan erittäin tiiviisti ja läheisesti aikaa yhdessä.

Sofia piti Stefua poissa omista Instagram-videotarinoistaan ja - päivityksistään, mutta silminnäkijähavaintojen mukaan ex-pari oli liki koko ajan yhdessä pohjoisissa maisemissa.

Ex-parin viikonloppu kului pääasiassa juhlimisen merkeissä. Nähtäväksi jää, jatkuuko tiivis yhteiselo myös, kun he palaavat Leviltä takaisin pääkaupunkiseudulle.

Lue lisää: Sofia Belórf penäsi todisteita tosi-tv-kaunottaren yhteisestä yöstä Stefan Thermanin kanssa - Johanna Tiriltä roisi julkitulo somessa: "Ainii, ei me käytetty!"