Katso videot!
Stefan Therman ja Sofia Belórf koti

Myynti-ilmoitus julki! Stefan Thermanin ja Sofia Belórfin lyhytaikaista rakkauskotia kaupataan 1,15 miljoonalla eurolla: julkkisvälittäjä riensi Stefun avuksi - kuvat ja video!

Uutiset | 26.11.2020 16:46

Kohuliikemies Stefan Thermanin hankkima ökytalo on laitettu myyntiin. Tuoreesta Oikotie.fi-sivuston myynti-ilmoituksesta selviää, että 271,5-neliöiden erillistalolukaalin hintapyyntö on peräti 1,15 miljoonaa euroa. 

Talo on Stefun ja hänen exänsä Sofia Belórfin entinen lemmenpesä. Sofia esitteli taloa Seiskalle syyskuun lopulla, kun hän ja Stefu olivat vielä pariskunta. He muuttivat taloon vain kaksi kuukautta sitten, syyskuun puolivälissä.

Ero tuli jo lokakuun puolivälissä, vain kuukausi muuton jälkeen. Tuolloin Stefu ilmoitti Instagramissa eronneensa Sofiasta.

Lue lisää: Stefan Therman ilmoitti sokkierosta - Sofia Belórfilta täysin yllättävä reaktio somessa!

Kotiesittely

Stefu ilmoitti talon myynnistä jo aiemmin

Seiska uutisoi jo marraskuun alussa, että Stefu ilmoitti somessa talon tulevan pian myyntiin. Tuolloin Stefu kertoi Instagram-tilillään talon tulemisesta myyntiin.

Lue myös: Salamakäänne: Sofia Belórfista eronnut Stefan Therman laittoi ex-parin lemmenpesän myyntiin - muuttivat luksuskotiin vain 2 kuukautta sitten! Katso video talon sisältä!

Tuoreesta myynti-ilmoituksesta selviää, että Stefun talon kiinteistövälittäjänä toimii kukapa muu kuin julkkiskiinteistövälittäjä Mira Kasslin, jonka Stefu on saanut avukseen talon myymisessä.

Lue myös: Ilolientä! Julkkiskiinteistönvälittäjä Mira Kasslin nostatti kulmakarvoja ökyhotellissa – kuva!

Sofia

Hulppea ökykoti!

Espoossa sijaitseva 300 neliön hulppea erillistalo kätkee sisälleen kaksi makuuhuonetta, työhuoneen, avokeittiön ja olohuoneen, ylellisen kylpyläosaston ja kodinhoitohuonetilat. Stefu oli myös rakennuttanut oman walk-in-closet -vaatehuoneen Sofialle. 

Entisestä taloyhtiön uimahallista erillistaloksi remontoitu rakennus sijaitsee keskeisellä paikalla kerrostalokompleksien keskellä merellisessä Espoossa. Takapiha rajoittuu metsäiseen kevyenliikenteenväylään, joka on alueen asukkaiden suosittu lenkkipolku.

Tuoreessa myynti-ilmoituksessa hehkutetaan, että ökytalo on sisustettu laatua tinkimättä. 

- Päämakuuhuoneen kruunaa näyttävä valkoinen avotakka, sekä makuuhuoneen vieressä sijaitseva tyylikäs vaatehuone. Valkoista marmoria hehkuvat kylpytilat ovat sijoitettu makuuhuoneen lähelle. Päämakuuhuoneesta on käynti koko talon levyiselle suojaisalle terassille. Kauttaaltaan asunnossa käytetty tyylikäs ja toimiva korkkilattia on erinomainen niin arjessa kuin juhlassa. Isot näyttävät ikkunat, sekä upeat kattoikkunat takaavat runsaan valon ja ilmavan tunnelman asuntoon, myynti-ilmoituksessa kerrotaan. 

Talo on rakennettu vuonna 1975.

Lue myös: Ohikulkijat kurkkivat sisään! Sofia Belórf avasi kohuparin uuden luksuskodin ovet Seiskalle – kuvat ja video!

Kuvat keittiöstä, vaatehuoneesta ja makuuhuoneesta!

Sofia

Sofia

Stefan Therman ja Sofia Belórf koti

Sofian kotiesittely - katso video!

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!