fbq
Uutiset
20.11.2020 09:23
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Matti Matikainen
Sofia Belórf
Sofia Belórf paljastaa totuuden suhteestaan Stefan Thermanin kanssa: "Tapailemme nyt kaveripohjalta - tämä oli minun toiveeni!"
Uutiset
20.11.2020 09:23
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Matti Matikainen

Vuoden puhutuimpiin naisiin suomalaismediassa kuulunut fitness-kaunotar Sofia Belórf, 30, on ollut melkoisessa julkisuuspyörityksessä jo pitkän aikaa.

Sofialle satelee kutsuja erilaisiin tilaisuuksiin, mutta kaunotar ei ehdi eikä edes tahdo käydä kaikissa seurapiiritapahtumissa. Syykin on selvä. Kun hän asteli keskiviikkona kuvataiteilija Olavi Klinovin taidenäyttelyn avajaisiin The Train Factoryssa, Helsingissä, toimittajaparvi iski hänen kimppuunsa jo heti gallerian ovella.

– Kaikki kysyvät samat kysymykset, olemmeko palanneet yhteen Stefun kanssa, emme ole.

Lue lisää: Sofia Belórf kommentoi välejään Stefan Thermaniin: Huhut eivät varsinaisesti yllätä!

Stefan Thermanista myrskyisästi lokakuussa eronnut Sofia kertoi tulleensa näyttelyn avajaisiin tekemään sisältöä videoblogiinsa, ja sen parissa kaunotar onkin työskennellyt ahkerasti viime ajat.

Sofia Belórf
Sofia saapui keskivikkona näyttelyavajaisiin tyylikkäänä ja hyväntuulisena.

Toivooko Stefu yhteenpaluuta?

Perjantaina Sofia matkusti Leville, jossa hän ikään työstää sisältöjä vlogiinsa. Leville matkusti samaan aikaan myös hänen ex-rakkaansa Stefan. Ex-parin välit kiinnostavat kansaa runsaasti, ja Sofia on tästä tietoinen.

Stefan ja Sofia ovat illastaneet viimeisen viikon aikana pariinkin otteeseen romanttisesti helsinkiläisissä ravintoloissa, joten pariskunnan paluusta yhteen on spekuloitu kiivaasti.

Lue lisää: Sofia Belórf penäsi todisteita tosi-tv-kaunottaren yhteisestä yöstä Stefan Thermanin kanssa - Johanna Tiriltä roisi julkitulo somessa: "Ainii, ei me käytetty!"

Sofia paljastaa kuitenkin Seiskalle totuuden ex-parin tämänhetkisistä väleistä.

- Tapailemme Stefun kanssa ihan kaveripohjalta. Tämä oli minun toiveeni, Sofia sanoo.

Toivooko Stefu siis yhteenpaluuta?

- Enpäs nyt lähde tätä kommentoimaan, hyväntuulinen Sofia kikattaa.

Lue myös: Myös naisilta viestejä! Kohukaunotar Sofia Belórf paljastaa suhdestatuksensa: Saan treffipyyntöjä!

Sofia Belórf
Sofian keskiviikkoilta ei päättynyt hurjaan bilettämiseen, toisin kuin monilla muilla avajaisvierailla.

Avajaisista ravintolan kautta nukkumaan

Keskiviikon näyttelyavajaisista Sofia suuntasi Stefanin ja yhteisten ystävien kanssa illalliselle ravintolaan, mutta hän ei lähtenyt jatkoille karaokeravintolaan näyttelyavajaisten muun juhlaseurueen tavoin.

Bilettäminen ei houkuttanut fitness-kaunotarta, vaikka Mika Salon puoliso Henna häntä sinne houkuttelikin. Juhlimisen sijaan Sofia suuntasi lepäämään ystävänsä luo, missä hän tällä hetkellä asuu.

Lue lisää: Kosti Sofia Belórfille tuplasutinalla! Stefan Therman iski kaksi julkkiskaunotarta!