fbq
Uutiset
03.12.2019 21:58
Teksti: Eetu Ampuja, Gran Canaria|Kuvat: Angel Medina Garcia
Suomalaisnaisten poskille nousi puna! Kanarialla keikkaileva Frederik, 74, esitteli minimaalisia pikkupöksyjä – lopputulos oli arvattavissa: ”Syön kuormasta niin paljon kuin pystyn”
Uutiset
03.12.2019 21:58
Teksti: Eetu Ampuja, Gran Canaria|Kuvat: Angel Medina Garcia

Lukemattomien junttidiskohittien levyttäjä Ilkka ”Frederik” Sysimetsä on ollut koko aikuisikänsä armottoman naistenmiehen maineessa. Hänen keikkareissujensa saldo onkin melkoinen: vaikka väsymätön iskelmäori on lennellyt Kanarialle 1970-luvulta asti, yksinäisiä öitä ei ole kertynyt kuin kourallinen.

– Hei, sinä sanoit tuon! Mutta mikäs siinä, pistä vain lehteen, Reetu nauraa Seiskan reportterille ja muistuttaa, ettei todellinen pelimies paljasta valloitustensa määrää.

– Mutta sanotaan näin, että olen kyllä vuosien varrella päässyt tutustumaan vastakkaiseen sukupuoleen. Olenpa hyvinkin! Ja kyllä täytyy sanoa, että espanjalainen nainen on sitten helvetin kaunis.

Lue myös: Nyt suuttuvat kaikki! Kanarialla viihtyvä Frederik, 74, vertaa häpeilemättä ihania señoritoja suomalaisnaisiin: "Tekevät hirveästi duunia miehen eteen, eivät yhtään katsele likaisia kalsareita lojumassa!"

Suomalaisturistien suosima Iskelmä Baari pitää majaansa Playa del Inglésissä.
Suomalaisturistien suosima Iskelmä Baari pitää majaansa Gran Canarian lomasaarella Playa del Inglésissä.

”Luvassa mahtava ilta”

Mitään vikaa ei ole myöskään suomalaisissa daameissa. Heitä riittääkin pilvin pimein Playa del Inglésin härmäläisessä karaokejuottolassa, Iskelmä Baarissa. Legendaarisessa keikkapaikassa ovat esiintyneet vuosien saatossa monet kotimaiset huippunimet.

Lue myös: Frederik villitsee Kanarialla! Saara, 18, ja Henna, 19, olivat jo heittää pikkarit lavalle – nuoret kaunottaret tietävät Reetun maineen: ”Pitää varmaan olla varuillaan”

– Voimme luvata, että tulossa on mahtava ilta! Kun Reetu esiintyy, niin jengiä tulee aivan varmasti, Iskelmä Baarin janojuoman valuttajat Jarna ja Artsi myhäilevät Seiskalle.

– Reetun keikoilla tunnelma on erilainen. Monesti asiakkaille maistuu alkoholi enemmän kuin monen muun artistin keikalla. Reetulla ei myöskään ole mitään tiettyjä ikäryhmiä, vaan hän vetoaa kaikkiin 18-vuotiasta eläkeläisiin.

Lue myös: Video: uskomattomia bikinivartaloita! Kanariansaarten tulikuumat bikinibeibet eksyivät heti Frederikin, 74, kainaloon - tämän miehen karismaa señoritan on mahdotonta vastustaa!

– Meillä menee aika lailla olutta, mutta nykyään myös piña coladaa ja muita drinkkejä. Eikä edes Reetun keikoilla tarvita portsaria, vaan ihmiset osaavat kyllä käyttäytyä, Iskelmä Baarin Jarna ja Artsi kertovat.
– Meillä menee aika lailla olutta, mutta nykyään myös piña coladaa ja muita drinkkejä. Eikä edes Reetun keikoilla tarvita portsaria, vaan ihmiset osaavat kyllä käyttäytyä, Iskelmä Baarin Jarna ja Artsi kertovat.
Reetu on tottunut lavalle lentäviin pikkupöksyihin. Seiskan seuraamalla keikalla Frederik sai peräti kolmet pikkarit.
Reetu on tottunut lavalle lentäviin pikkupöksyihin. Seiskan seuraamalla keikalla Frederik sai peräti kolmet pikkarit.

Pikkupöksyjen historiaa

Vaikka Frederik painaa menemään jo kahdeksatta vuosikymmentä, ikinuoren iskelmäorin kone ei osoita hyytymisen merkkejä. Päinvastoin: tunnelma tanssilattialla lämpenee entisestään, kun Reetu liekittää yleisöään pikkutuhmilla jutuilla.

Lue myös: Kuva Kanarialta! Bikinikaunottaret jähmettivät lenkkeilevän Frederikin suolapatsaaksi – ”Tuttavuuden tekeminen on helppoa, kunhan vaan suomalainen juntti uskaltaa avata suunsa!”

Oheisella videolla näkyy ja kuuluu, kuinka Frederik luennoi omintakeiseen tyyliinsä naisten pikkuhousumuotia. Moiset puheet nostattavat hyväntuulisen naurunremakan – ja punan monen daamin poskille:

Syö surutta kuormasta

Lue myös: Harvinainen takahuonevideo julki! Naisia ja mainetta niittäneellä Frederikillä, 74, on Gran Canarialla uskomaton kokoelma naisten pikkupöksyjä – ennakoi keikkaansa Kanarialla: "Toivotaan parasta, pelätään pahinta"

Joten kysytään nyt sitten Reetun omaa kappaletta mukaillen: Missä on jatkot?

– Tietenkin minun huoneessani! Ja kun kerran olen vapaa mies, saan syödä surutta kuormasta. Teen sitä niin paljon kuin pystyn! Mutta jos näen jonkun tanssivan poski poskea vasten, en tietenkään käy silloin kiinni, Reetu virnuilee.

Lue myös: Kanarialla keikkaileva Frederik ei voinut hillitä itseään: väsymättömän iskelmäorin oli pakko päästä nakurannalle, bongasi heti paljaat pyllyt – ”Riipputissiä löytyy tuhatmäärin!”

Seiska Kanarialla.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »