Uutiset
Vain Seiskassa!

Suomalaisnaisten poskille nousi puna! Kanarialla keikkaileva Frederik, 74, esitteli minimaalisia pikkupöksyjä – lopputulos oli arvattavissa: ”Syön kuormasta niin paljon kuin pystyn”

03.12.2019 21:58

Lukemattomien junttidiskohittien levyttäjä Ilkka ”Frederik” Sysimetsä on ollut koko aikuisikänsä armottoman naistenmiehen maineessa. Hänen keikkareissujensa saldo onkin melkoinen: vaikka väsymätön iskelmäori on lennellyt Kanarialle 1970-luvulta asti, yksinäisiä öitä ei ole kertynyt kuin kourallinen.

– Hei, sinä sanoit tuon! Mutta mikäs siinä, pistä vain lehteen, Reetu nauraa Seiskan reportterille ja muistuttaa, ettei todellinen pelimies paljasta valloitustensa määrää.

– Mutta sanotaan näin, että olen kyllä vuosien varrella päässyt tutustumaan vastakkaiseen sukupuoleen. Olenpa hyvinkin! Ja kyllä täytyy sanoa, että espanjalainen nainen on sitten helvetin kaunis.

Suomalaisturistien suosima Iskelmä Baari pitää majaansa Playa del Inglésissä.
Suomalaisturistien suosima Iskelmä Baari pitää majaansa Gran Canarian lomasaarella Playa del Inglésissä.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

”Luvassa mahtava ilta”

Mitään vikaa ei ole myöskään suomalaisissa daameissa. Heitä riittääkin pilvin pimein Playa del Inglésin härmäläisessä karaokejuottolassa, Iskelmä Baarissa. Legendaarisessa keikkapaikassa ovat esiintyneet vuosien saatossa monet kotimaiset huippunimet.

– Voimme luvata, että tulossa on mahtava ilta! Kun Reetu esiintyy, niin jengiä tulee aivan varmasti, Iskelmä Baarin janojuoman valuttajat Jarna ja Artsi myhäilevät Seiskalle.

– Reetun keikoilla tunnelma on erilainen. Monesti asiakkaille maistuu alkoholi enemmän kuin monen muun artistin keikalla. Reetulla ei myöskään ole mitään tiettyjä ikäryhmiä, vaan hän vetoaa kaikkiin 18-vuotiasta eläkeläisiin.

– Meillä menee aika lailla olutta, mutta nykyään myös piña coladaa ja muita drinkkejä. Eikä edes Reetun keikoilla tarvita portsaria, vaan ihmiset osaavat kyllä käyttäytyä, Iskelmä Baarin Jarna ja Artsi kertovat.
– Meillä menee aika lailla olutta, mutta nykyään myös piña coladaa ja muita drinkkejä. Eikä edes Reetun keikoilla tarvita portsaria, vaan ihmiset osaavat kyllä käyttäytyä, Iskelmä Baarin Jarna ja Artsi kertovat.
Reetu on tottunut lavalle lentäviin pikkupöksyihin. Seiskan seuraamalla keikalla Frederik sai peräti kolmet pikkarit.
Reetu on tottunut lavalle lentäviin pikkupöksyihin. Seiskan seuraamalla keikalla Frederik sai peräti kolmet pikkarit.

Pikkupöksyjen historiaa

Vaikka Frederik painaa menemään jo kahdeksatta vuosikymmentä, ikinuoren iskelmäorin kone ei osoita hyytymisen merkkejä. Päinvastoin: tunnelma tanssilattialla lämpenee entisestään, kun Reetu liekittää yleisöään pikkutuhmilla jutuilla.

Oheisella videolla näkyy ja kuuluu, kuinka Frederik luennoi omintakeiseen tyyliinsä naisten pikkuhousumuotia. Moiset puheet nostattavat hyväntuulisen naurunremakan – ja punan monen daamin poskille:

Syö surutta kuormasta

Joten kysytään nyt sitten Reetun omaa kappaletta mukaillen: Missä on jatkot?

– Tietenkin minun huoneessani! Ja kun kerran olen vapaa mies, saan syödä surutta kuormasta. Teen sitä niin paljon kuin pystyn! Mutta jos näen jonkun tanssivan poski poskea vasten, en tietenkään käy silloin kiinni, Reetu virnuilee.

Seiska Kanarialla.

Teksti:Eetu Ampuja, Gran Canaria
Kuvat:Angel Medina Garcia
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Lapio heiluu ja hiki virtaa! Ex-missi Virpi Miettinen esittelee kesäidyllinsä – kuvat ja video ex-missin mökiltä!

Katso video!

TIS-Iltarovio: Mattu kertoo vihdoin totuuden silikonikohusta! "Ajatus lähti siitä, että..."

Katso video!

Romugrilli: Suoraa puhetta seksistä ja pornosta – ”Vanhan kansan jörnäytys on lähetyssaarnaaja, takaapäin ja suihin!”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!