Nyt suuttuvat kaikki! Kanarialla viihtyvä Frederik, 74, vertaa häpeilemättä ihania señoritoja suomalaisnaisiin: "Tekevät hirveästi duunia miehen eteen, eivät yhtään katsele likaisia kalsareita lojumassa!"

Uutiset | 24.11.2019 19:43

Myös iskelmätähtenä tunnettu väsymätön naistenkaataja Ilkka "Frederik" Sysimetsä on keikkaillut Kanarialla lähes aikojen alusta, eli siis 1970-luvulta saakka. Härskeistä junttihiteistään tunnettu laulajaori rantautui ensi kerran Gran Canarialle jo neljä vuosikymmentä sitten - eivätkä lempeässä tuulessa heiluvat palmupuut kyllästytä vieläkään.

– Totta kai tunnelmat ovat hyvät, kun aurinko paistaa ja villahousut voi jättää Suomeen! hän huudahtaa Seiskan reportterille.

Sitten hän havahtuu kuin salamaniskusta ja laskee aurinkolasejaan nähdäkseen paremmin. Ohi lipuu muutama señorita lanteet kutsuvasti keinuen.

– Pojat! Kyllä se vain näin on, ettei näihin maisemiin kyllästy koskaan!

Lue lisää: Kuva Kanarialta! Bikinikaunottaret jähmettivät lenkkeilevän Frederikin suolapatsaaksi – ”Tuttavuuden tekeminen on helppoa, kunhan vaan suomalainen juntti uskaltaa avata suunsa!”

Voihan jummimammi mitä bikinibeibejä! Reetu elää elämänsä kevättä aina päästessään Kanariansaarten auringon - ja señoritojen - hellään syleilyyn.
Voihan jummimammi mitä bikinibeibejä! Reetu elää elämänsä kevättä päästessään Kanariansaarten auringon - ja tulikuumien señoritojen - hellään syleilyyn.

Terveisiä suomalaisnaisille!

Vanhan kansanviisauden mukaan todellisen pelimiehen tunnistaa siitä, ettei tämä rehentele valloituksillaan. Sen Frederik kuitenkin myöntää, että hänellä on aina piisannut silmää naiskauneudelle. Ja testosteronit jylläävät edelleen.

Lue lisää: Kuva! Kanarialla keikkaileva Frederik kävi nakurannalla – ”Riipputissiä löytyy tuhatmäärin!”

– Sanotaan näin, että olen näinä Kanarian-vuosikymmeninä päässyt tutustumaan paikallisiin kaunottariin. Espanjalainen nainen on helvetin kaunis. Se on myös hoikempi ja sirompi kuin suomalainen nainen, Frederik vertaa ilman minkäänlaista suodatinta.

– Ja sanoisinko, että myös tulisempi? Senjorita tekee hirveästi duunia miehen eteen. Hän ei esimerkiksi yhtään katsele likaisia kalsareita lojumassa, vaan vie ne heti pyykkiin. Aivan samoin kuin thaimaalainenkin nainen.

LUE LISÄÄ REETUN HUIKEASTA KANARIAN-RETKESTÄ TUOREIMMASTA SEISKASTA!

Seiska Kanarialla.
Teksti:Eetu Ampuja, Gran Canaria
Kuvat:Angel Medina Garcia
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!