fbq
Uutiset
29.11.2019 20:29
Teksti: Eetu Ampuja, Gran Canaria|Kuvat: Angel Medina Garcia
Video: uskomattomia bikinivartaloita! Kanariansaarten tulikuumat bikinibeibet eksyivät heti Frederikin, 74, kainaloon - tämän miehen karismaa señoritan on mahdotonta vastustaa!
Uutiset
29.11.2019 20:29
Teksti: Eetu Ampuja, Gran Canaria|Kuvat: Angel Medina Garcia

Sitä voisi olla vaikea uskoa, ellei omin silmin näkisi.

Kun Frederikin kanssa tallustaa pitkin Playa del Inglésin hiekkarantaa, kaunottarilta tuleva huomio on taattu. Näin siitä huolimatta, että ikonisella rannalla ilman paitaa kävelevällä Reetulla on ikää jo kunnioitettavat 74 vuotta.

Mutta Reetun jos kenen kohdalla voidaan sanoa toteen, että ikä on vain numero. Väsymättömässä iskelmäorissa tuntuu olevan jotain selittämätöntä karismaa, joka saa tulikuumat señoritat ensin hermostuneesti kikattamaan - ja lopulta antautumaan tämän kuumaan, karvaiseen kainaloon.

– Kauniimpaan sukupuoleen tutustuminen on helppoa, kunhan vain suomijuntti uskaltaa avat suunsa, itseluottamusta uhkuva Reetu virnistää ja ottaa bikinibeibet entistä hellempään syleilyyn.

Lue myös: Nyt suuttuvat kaikki! Kanarialla viihtyvä Frederik, 74, vertaa häpeilemättä ihania señoritoja suomalaisnaisiin: "Tekevät hirveästi duunia miehen eteen, eivät yhtään katsele likaisia kalsareita lojumassa!"

Pelimies on erimies! Tarvitseeko enää ihmetellä, miksi Reetu viihtyy Kanarialla jo viidettä vuosikymmentä? No ei tarvitse.
Pelimies on erimies! Tarvitseeko enää ihmetellä, miksi Reetu viihtyy Kanarialla jo viidettä vuosikymmentä? No ei tarvitse.

Silmänruokaa kantamattomiin

Ei ole mikään ihme, että Frederik viihtyy näillä kulmilla jo viidettä vuosikymmentä. Puolihävyttömien diskohittien kuningas saapui Kanarialle ensimmäisen kerran jo 1970-luvun alussa. Siihen aikaan suomalaiset suuntasivat vielä Gran Canarian suurimpaan kaupunkiin Las Palmasiin, mutta myöhemmin asiakasvirta valui etelämmäs.

– Eihän tätä Playa del Inglésiä ollut vielä olemassakaan silloin, kun saavuin tänne ensimmäisen kerran. Tai ainakin paikka oli huomattavasti erinäköinen kuin nykyään, Reetu pohtii ja katselee ympärilleen.

Lue myös: Kanarialla keikkaileva Frederik ei voinut hillitä itseään: väsymättömän iskelmäorin oli pakko päästä nakurannalle, bongasi heti paljaat pyllyt – ”Riipputissiä löytyy tuhatmäärin!”

Artikkelin päävideolla Reetu selostaa Seiskan lukijoille ja katsojille lempipaikkojaan Playa del Inglésillä. Kaiken keskiössä on tietysti kilometrien mittainen hiekkaranta, jolla silmänruokaa riittää kantamattomiin.

– Aurinkoisella ilmalla täällä rannalla voi olla 4500 nudistia, mutta nyt on vähän pilvisempi päivä. Tämä  on joka tapauksessa loistava paikka uida, sukeltaa ,tehdä ihan mitä vaan! Reetu iloitsee.

Seiska Kanarialla.
 
Tilaa Seiskan uutiskirje! »