fbq
Uutiset
20.11.2019 19:52
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Angel Medina Garcia
Varsinaissuomalaiset kaunottaret.
Frederik villitsee Kanarialla! Saara, 18, ja Henna, 19, olivat jo heittää pikkarit lavalle – nuoret kaunottaret tietävät Reetun maineen: ”Pitää varmaan olla varuillaan”
Uutiset
20.11.2019 19:52
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Angel Medina Garcia

Nyt alkaa olla viimeiset hetket nähdä legendaarinen iskelmäori tositoimissa. Siis laulamassa.

Junttidiskon kuninkaaksi kutsuttu Ilkka ”Frederik” Sysimetsä ilmoitti lokakuussa lopettavansa uransa. Tarkkaa päivämäärää ei ole kerrottu julkisuuteen, eikä sellaista varmasti olekaan. Reetu näet heittää keikkaa vielä pitkälle ensi vuoteen, ehkä pidempäänkin.

Lue myös: Frederik lähetti pysäyttävän tiedotteen: Lopettaa uransa! - "Olen joutunut koneiston hampaisiin"

Seiska kävi Kanariansaarilla seuraamassa, millainen meno legendaarisen humppakuninkaan etelän-keikoilla vielä vallitsee. Yksinkertaiseen kysymykseen yksinkertainen vastaus on, että aikamoinen meno!

Lue myös: 55 vuoden ikäero! Helsingissä liikkuva 74-vuotias sarjarakastaja iski säälittä! Puna kohosi 19-vuotiaiden kaunotarten poskille - video!

Tuttu näky Reetun keikoille: kesken laulun lärviin lentäneet stringit on asetettu mikkiständiin roikkumaan. Kuva Kanariansaarilla sijaitsevasta Iskelmä Baarista.
Tuttu näky Reetun keikoille: kesken laulun lärviin lentäneet stringit on asetettu mikkiständiin roikkumaan. Kuva Kanariansaarilla sijaitsevasta Iskelmä Baarista.

Stringit naamalle

Kypsään 74 vuoden ikään ehtinyt Frederik valloitti hiljattain Gran Canarian lomasaarella sijaitsevan Iskelmä Baarin lavan. Playa del Inglésissä sijaitseva kuppila on kuuluisa kotimaisten artistien keikoista sekä takahuoneen ”pikkuhousumuseosta.”

– En edes muista milloin se tarkalleen alkoi, mutta jossain vaiheessa naiset alkoivat vain heitellä keikoillani pikkareitaan päälleni. Kai se oli minulle merkki jostain… Reetu rykäisee Seiskalle huojuvan palmun alla.

Lue myös: Ei voi olla totta! Miamissa lomaileva Frederik, 74, iski silmänsä tenniksen amerikkalaiseen supertähteen Serena Williamsiin: ”Ihana, isopyllyinen nainen!”

Pikkuhousuja on kertynyt vuosien saatossa melkoinen kokoelma. Ja Iskelmä Baarissa esillä on vain siellä lennelleet alushousut – muualla koetut stringisateet ovat kokonaan oma lukunsa.

Myös Seiskan seuraamalla keikalla Frederik sai stringit naamallensa. Kyseinen ”selkkaus” sattui kesken Tyttö kuin tiikeri -rallatuksen, ja Reetua tapaus nauratti kovasti. Sen sijaan alushousujen sinkauttajan henkilöllisyys jäi mysteeriksi.

Lue myös: Väsymätön iskelmäori Frederik, 74, ja tennistähti Serena Williams, 38, työntelevät ostoskärryjä yhdessä ”kuin vanha aviopari” – joko Serenan miljardöörirakkaan pitää olla huolissaan?

 Varsinaissuomalaiset Saara ja Henna olivat ensimmäistä kertaa Frederikin keikalla. – Totta kai menemme eturiviin, maksoi mitä maksoi!
Varsinaissuomalaiset Saara ja Henna olivat ensimmäistä kertaa Frederikin keikalla. – Totta kai menemme eturiviin, maksoi mitä maksoi!

Varsinaissuomalaista naiskauneutta

Baaritiskillä päivystäneet 18-vuotias Saara ja 19-kesäinen Henna olivat hekin kuulemma pohtineet – ainakin puolitosissaan – pikkareidensa viskaamista Reetulle.

– Itse asiassa ehdotin Hennalle, että mekin heittäisimme pikkarimme lavalle! Mutta ehkei sitten kuitenkaan tällä kertaa, Saara kuittaa nauraen.

Varsinaissuomalaiset daamit eivät ole eilisen teeren tyttöjä. He tietävät harvinaisen hyvin Reetun maineen.

– Kyllä me hänet naistenmiehenä nähdään. Pitää varmaan olla vähän varuillaan!

Lue lisää Frederikin vauhdikkaasta Kanarian-keikasta, pikkuhousumuseosta ja bikinibeibeistä torstaina ilmestyvästä Seiskasta!

Seiska Kanarialla!