Uutiset
Katso kuva!

Kanarialla keikkaileva Frederik ei voinut hillitä itseään: väsymättömän iskelmäorin oli pakko päästä nakurannalle, bongasi heti paljaat pyllyt – ”Riipputissiä löytyy tuhatmäärin!”

22.11.2019 21:45

Gran Canarialla sijaitseva Playa del Inglés on ollut jo vuosikymmeniä suomalaisten suosima turistirysä. Parhaat päivänsä nähneen matkakohteen kuppiloihin, juottoloihin ja baareihin liittyy tuhansia ja taas tuhansia muistoja - ja täällä vähintään joka toinen vastaantulija tuntuu tunnistavan Frederikin.

– Kyllä kaikki minut täällä tuntevat. En luiki varjoissa enkä muutenkaan peittele artistiminääni, vaan olen oma itseni, Reetu sanoo Seiskan reportterille ja ryystää iltapäiväkahviaan.

Sitten hän laskee kupposensa katukahvilan pöydälle ja silmäilee ympärilleen. Värikkäitä mutta auringon haalistamia hotelleja näkyy vähän joka puolella.

– Tätä paikkaa ei ollut olemassakaan 1970-luvun alussa, kun ensi kertaa kävin Kanarialla. Siihen aikaan pyörittiin Las Palmasissa, mutta siellä on usein pilvisempää. Siksi eräänkin kerran ajoimme taksilla viiden viinapullon kanssa Maspalomasin majakalle ryyppäämään!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos
Reetu halusi välttämättä poseerata myös nudisti- rannalla. – Itse en aio ottaa housuja pois, sillä silloin päätyisin väittömästi Seiskan kanteen!
Paljaat pyllyt bongannut Reetu halusi välttämättä poseerata myös nudistirannalla. – Itse en aio ottaa housuja pois, sillä silloin päätyisin väittömästi Seiskan kanteen!

Nakurannalle, mars!

Enää Reetu ei ryyppää eikä rellestä. Korkki on pysynyt kiinni useita vuosia, ja nykyään hänellä onkin aivan muut Kanarian-metkut mielessään.

– Olettekos te pojat käyneet nakurannalla? Tässä olisi ihan lähelläkin yksi. Sieltä riipputissiä löytyy tuhatmäärin, Frederik virnistää luoden katseensa kohti dyynejä.

– Olen itse käynyt siellä monta kertaa, mutta aina housut jalassa. Tiedän saavani silloin vihaisia katseita, mutta jos ottaisin ne pois, olisin välittömästi Seiskan kannessa!

Mitä nakurannalla oikein tapahtui? Kenet tai ketkä Reetu nappasi kainaloonsa? Se selviää tuoreimmasta Seiskasta!

Seiska Kanarialla.

 

Teksti:Eetu Ampuja, Gran Canaria
Kuvat:Angel Medina Garcia
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!