fbq
Uutiset
02.12.2019 20:37
Teksti: Eetu Ampuja, Gran Canaria|Kuvat: Angel Medina Garcia
Harvinainen takahuonevideo julki! Naisia ja mainetta niittäneellä Frederikillä, 74, on Gran Canarialla uskomaton kokoelma naisten pikkupöksyjä – ennakoi keikkaansa: "Toivotaan parasta, pelätään pahinta"
Uutiset
02.12.2019 20:37
Teksti: Eetu Ampuja, Gran Canaria|Kuvat: Angel Medina Garcia

Kuten Seiska on syksyn mittaan ansiokkaasti raportoinut, legendaarinen humppakeisari Frederik keikkailee yhä Kanariansaarilla. Näin siitäkin huolimatta, että junttidiskon kuningas ilmoitti aiemmin lopettavansa mittavan laulajanuransa.

Mutta vuosikymmeniä vierinyt kivi ei niin vain sammaloidu. Väsymätön iskelmäori on niittänyt mainetta (ja naisia) niin pitkään, että tulokset ovat konkreettisesti nähtävillä. 

Gran Canarian lomasaarella Playa del Inglésin turistirysässä sijaitsee nimittäin suomalaisten suosima Iskelmä Baari, jonka kellarikerroksesta löytyy Reetun epävirallinen pikkuhousumuseo. Takahuoneen katonrajassa roikkuu kymmenittäin stringejä, hipstereitä, mummoalkkareita ja muita alushousuja.

Lue myös: Video: uskomattomia bikinivartaloita! Kanariansaarten tulikuumat bikinibeibet eksyivät heti Frederikin, 74, kainaloon - tämän miehen karismaa señoritan on mahdotonta vastustaa!

Playa del Inglésissä sijaitsevan Iskelmä Baarin takahuone on täynnä Reetulle lentäneitä naisten pikkupöksyjä.
Playa del Inglésissä sijaitsevan Iskelmä Baarin takahuone on täynnä Reetulle lentäneitä naisten pikkupöksyjä.

Ei ikinä eläkkeelle?

Toinen toistaan niukempia pikkareita esitellessään Reetu hymähtää, ettei oikein itsekään tiedä, koska laulut on varmuudella laulettu. Kysyntää nimittäin riittää.

– Eiväthän lääkäritkään jää ikinä eläkkeelle, hän murjaisee.

– Enkä minä matkustamistakaan aio lopettaa. Mieluummin lennän talveksi tänne tai Amerikkaan kasvattamaan lihakarjaa, kuin hytisen Suomessa. Täällä on hyvä ilmasto ja muutenkin kiva olla. Kunhan ei ole pakkasta!

Lue myös: Kanarialla keikkaileva Frederik ei voinut hillitä itseään: väsymättömän iskelmäorin oli pakko päästä nakurannalle, bongasi heti paljaat pyllyt – ”Riipputissiä löytyy tuhatmäärin!”

Jostain kumman syystä Frederik viihtyy Kanariansaarilla paremmin kuin hyvin.
Jostain kumman syystä Frederik viihtyy Kanariansaarilla paremmin kuin hyvin.

Vallatonta porukkaa

Kivaa alkaa olla myös baarin puolella yläkerrassa. Jo vuosia vesiselvää linjaa noudattanut Frederik hörppii vissyä ja pohtii, ettei keikan kulusta voi olla koskaan täysin varma.

Lue myös: Nyt suuttuvat kaikki! Kanarialla viihtyvä Frederik, 74, vertaa häpeilemättä ihania señoritoja suomalaisnaisiin: "Tekevät hirveästi duunia miehen eteen, eivät yhtään katsele likaisia kalsareita lojumassa!"

– Joskus voi olla hyvinkin vallatonta porukkaa liikenteessä. Kansa saattaa olla ottanut kunnolla pohjia ja olla aikamoisessa huppelissa. Se on paras mahdollinen tilanne, koska silloin suomalainen osaa irrotella.

– Ja onhan täällä vapaampaa kuin Suomessa. Saa mennä nakurannallekin ilman housuja!

Katso tunnelmat Reetun Kanarian-keikalta artikkelin ylhäältä löytyvästä videosta!

Seiska Kanarialla.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »