Uutiset

Sofia Belórfin avopuolison Niko Ranta-ahon omaisuutta takavarikoitu 4 miljoonan euron edestä!

22.07.2019 11:48

Fitness-kaunotar Sofia Belórfin avopuolison Niko Ranta-ahon omaisuutta on määrätty vakuustakavarikkoon.

Lue myös: Tällainen liikemies on törkeistä rikoksista epäilty Niko Ranta-aho: Sofia Belórfin avomiehellä on miljoonaomaisuus - tuttu pintaliitopiireistä!

- Omaisuutta on määrätty vakuustakavarikkoon määrä, joka vastaa arvoltaan enintään neljää miljoonaa euroa, käräjäoikeudesta kerrotaan Seiskalle.

Muilta osin asia on julistettu salaiseksi.

Vakuustakavarikko on pakkokeino, jolla on tarkoitus varmistaa, että rikoksesta epäilty ei piilota tai hukkaa hallussaan olevaa omaisuutta. Ranta-ahon tapauksessa ei ole tiedossa, minkälaista rikoshyötyä poliisi epäilee hänen saavuttaneen epäillyllä rikollisella toiminnalla. 

Lue myös: ”Tämän pienen naisen elämä on pilalla!” - Sofia Belórf kiistää syyllistyneensä rahanpesurikokseen - vietiin käräjiltä tutkintavankeuteen kurjiin oloihin!

Sofia ja Niko vangittiin perjantaina. Sofiaa epäillään tuottamuksellisesta rahanpesusta. Nikoa puolestaan epäillään törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikoksesta.

Lue myös: Naamioituneet poliisit kiidättivät Sofia Belórfin käräjiltä tutkintavankeuteen! Asianajaja pettyi: Tuottamuksellinen rahanpesu on ihan eri asia kuin törkeä!

Lue myös: Tutkintavankeuteen! Sofia Belórf on vangittu käräjäoikeuden päätöksellä!

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!