Sofia Belörf ja Niko Ranta-aho

Tällainen liikemies on törkeistä rikoksista epäilty Niko Ranta-aho: Sofia Belórfin avomiehellä on miljoonaomaisuus - tuttu pintaliitopiireistä!

Uutiset | 18.07.2019 14:25

Seiska paljasti tänään torstaina, että fitness-kaunotar Sofia Belórf ja hänen avomiehensä Niko Ranta-aho on pidätetty. Sofiaa epäillään törkeästä rahanpesusta, Nikoa törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikoksesta. 

Lue: Sofia Belórf ja avomies Niko Ranta-aho pidätetty - epäillään törkeästä huumausainerikoksesta, törkeästä rahanpesusta ja törkeästä dopingrikoksesta!

Sofia ja Niko ovat seurustelleet noin vuoden verran, ja viime syksystä lähtien Sofia on asunut Nikon luona Espanjan Marbellassa. Pariskunnan lemmenpesä on peräti 700-neliöinen luksustalo, jossa on muun muassa oma elokuvateatteri, kuntosali ja uima-allas.

Seiskan tietojen mukaan poliisi on tehnyt kotietsinnän pariskunnan Marbellan-kotiin.

Lue myös: Sokkipidätys! Tähän Sofia Belórfin ja avomies Niko Ranta-ahon 2 miljoonan euron luksustaloon poliisi teki kotietsinnän - pariskuntaa epäillään törkeistä rikoksista!

Pintaliitopiirien ystävä

Sofian avomies Niko on ollut vuosikausia tuttu näky Helsingin ja Tampereen pintaliitopiireissä, ja hänen ystäväpiiriinsä kuuluu iso liuta pääkaupunkiseudun silmäätekeviä.

Niko on esitellyt miljoonien arvoista omaisuuttaan ja leveää elämäänsä auliisti sosiaalisessa mediassa.

Pintaliitoelämän esittelystä huolimatta Sofian uusi kulta on onnistunut piilottamaan varallisuutensa. Viime vuosina Nikolla ei ole ollut tuloja Suomessa, eikä hänellä ole myöskään yritysyhteyksiä Suomessa.

Lue myös: Törkeästä rahanpesusta epäilty Sofia Belórf avautui luksuselämästään vain reilu viikko ennen pidätystään: "Tykkään merkkivaatteista!"

Luksuskiinteistöjä ja ravintola-alaa

Tampereelta kotoisin olevan Nikon nimi löytyy sen sijaan Espanjaan rekisteröidystä kiinteistöyhtiöstä, jota hän pyörittää yrityskaupalla rikastuneen isänsä kanssa.

Yhtiö on erikoistunut luksusasuntojen rakentamiseen ja välittämiseen, ja se on hiljattain rakennuttanut Marbellan alueelle kolme upeaa villaa.

Lue myös: Törkeästä rahanpesusta epäilty Sofia Belórf brunssilla luksushotellissa vain päiviä ennen pidätystään: kädessä kymppitonnin kultainen Rolex - kuva!

Kiinteistöbisneksen lisäksi Niko on Marbellassa majaansa pitävän luksusravintolan taustalla. 

Niko on viehtynyt myös kauniisiin ja sporttisiin naisiin. Ennen Sofiaa hän nimittäin seurusteli Tilt-peliohjelmasta tutun fitness-tähden Linda Manuellan kanssa.

Lue myös: Umpirakastunut Sofia Belórf julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan Niko-rakkaansa kanssa - hellää suutelua: "Rakastan ja palvon sinua!"

Ostivat kodin Helsingistä

Niko osti viime syksynä hänelle ja Sofiale yhteisen kodin myös Helsingistä, missä pariskunta on vieraillut säännöllisin väliajoin.

Asunto sijaitsee Helsingin Punavuoressa, vuonna 1909 valmistuneessa arvotalossa. 119-neliöisessä lukaalissa on neljä huonetta, kaksi wc:tä ja kylpyhuone.

Asuntoa kaupattiin viime syksynä ennen kauppoja  698 000 eurolla, mikä lienee lähellä myös toteutunutta kauppasummaa.

Lue myös: Hulppeaa ökyelämää Espanjassa! Tässä on Sofia Belórfin ja Niko-rakkaan kauppakassi: 500 000 euron Ferrari – kuva!

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!