Stefan ja Martina

Kohueron loppunäytös: Rottweiler Nala muuttaa Hangosta Helsinkiin Martina Aitolehden tykö - Stefun seurana Sofian pieni Bambi-koira!

Uutiset | 02.06.2020 20:31

Martina Aitolehti, 37, on asettunut uuteen kotiin lastensa kanssa ja tupareita juhlittiin päättäjäisviikonloppuna. Exä Stefan Therman, 32, puolestaan pitää majaa uuden mielitiettynsä Sofian kanssa Helsingin Eiranrannassa. Tilanne oli jonkin aikaa sitten varsin konstikas, sillä Stefun kämppä oli vielä virallisesti Martinan nimissä, kun Sofia Belórf, 30, kantoi kamansa sisään. 

Aikoinaan Sofia ja Martina olivat kaverit, mutta nykyään naisten välillä vaikuttaa olevan kilometrin paksuinen jäävaippa. Joka tapauksessa, Sofia on asettunut Martinan ex-kotiin Martinan ex-miehen kanssa, ja elämä jatkuu tästä asetelmasta.

Suhdeshow'ssa sivuosa on langennut Sofian pienelle, pomeranian-rotuiselle, Bambi-koiralle, joka on pysynyt emäntänsä rinnalla niin arjessa kuin juhlassakin.

Paparazzi iski! Sofia ja Bambi poistuivat pitkään jatkuneista bileistä - kuvat! 

bambi

Pikkuhurtta on noussut itsekin otsikoihin, sillä se sattui olemaan paikalla, kun Martina tuli pistäytymään Eiranrannassa Stefun ja Sofian tykönä. Martina tuli sisään omilla avaimilla (ja ilmeisesti yllättäen), sillä olihan hän tuolloin asunnon haltija.

"Ootsä muuttanut mun kotiin", Martina kysyi suloiselta Bambilta, joka tervehti eteisessä! 

Martina Aitolehti julkaisi videon Bambi-koirasta – nyt puhuu Sofia Belórf Martinan kohutusta vierailusta Eiranrannan-asunnolla!

Ex-parin isot hauvat

Paljon vähemmälle huomioille on jäänyt se, että Stefulla ja Martinallakin oli lemmikkikoiria, eikä tosiaankaan mitään sylipuudeleita, vaan uljaita rottweiler-rotuisia hauvoja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

Vuonna 2017 Martinalle tullut Nala-niminen rottweiler on ollut Stefun kämpillä Hangossa vahti- ja seurakoirana tallimestarin hoivissa, mutta nyt Nala lähtee stadiin ja muuttaa asumaan Martinan kämpille!

Kyllä, Nala muuttaa meidän kanssa kaupunkiin, Martina kirjoitti Instagramiin kesäkuun alussa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

Näiltä osin Martinan fanien huoli koirien kohtalosta on ratkaistu. 

Lue taustaa: Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin koirien kohtalosta nousi huoli! "Ikävä on valtava" 

Täältä koira muuttaa - Stefun tilukset Hangossa! 

 
Teksti:Poutanen Pauli
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!