Uutiset
Katso kuvat!

Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin koirien kohtalosta nousi huoli - Martinalta paljonpuhuva kuvapäivitys: "Ikävä on valtava!"

25.05.2020 10:49

Tänä keväänä liikemies Stefan Thermanista draamantäyteisesti eronnut fitness-yrittäjä Martina Aitolehti on saanut sosiaalisessa mediassa runsaasti kysymyksiä pariskunnan koirista.

Martina ja Stefan hankkivat suhteensa aikana kaksi rottweileria, Nalan ja Baxterin, jotka ovat asuneet alusta lähtien Hangossa, jossa Stefulla on vapaa-ajan asunto.

Martina on kertonut julkisuudessa, että vajaan kahden vuoden ikäinen Nala toimii Hangon-tilan vahtikoirana ja molempien koirien pääasiallinen hoitovastuu on tilan tallivahdilla.

Lue myös: Martina Aitolehti hälytti poliisit Hankoon – Huvilalla riehuneelta Stefan Thermanilta erikoinen selitys Seiskalle!

Nyt, kun Martina ja Stefan ovat eronneet, koirien kohtalo on aiheuttanut huolta Martinan seuraajissa, mutta Martinan mukaan koirilla ei ole mitään hätää.

- Kyselette paljon koirista, Hangossa ovat. Nala on juoksujen takia hoidossa ja Baxter vahtii ( ja riehuu ) vanhaan tapaan. Ikävä on valtava, Martina kirjoitti maanantaina Instagramissa julkaisemassaan päivityksessä sydämen kera.

Martinan julkaisemissa kuvissa Nala ja Baxter ovat omassa elementissään.

Lue myös: Martina yllätti Stefun ja Sofian kämpiltään - Bambi-koira tervehtii iloisesti: Ootsä muuttanut mun kotiin?

Martina muutti omilleen

Kuten Seiska aiemmin uutisoi, Martina tyhjensi viime viikolla muuttomiesten avulla Stefan Thermanin Eiranrannan-asunnon omista tavaroistaan.

Martina julkaisi tuolloin Instagram-päivityksen, jossa hän kertoi jatkavansa elämää kohti uutta ja tuntematonta.

Lue lisää: Kuvat! Martina Aitolehti tyhjensi Stefan Thermanin kodin tavaroistaan - joukko miehiä apuna erodraaman keskellä: ”Jatkan kohti uutta ja tuntematonta!”

 

Pian Martinan muuton jälkeen Stefanin uusi naisystävä, Martinallekin ennestään erittäin tuttu Sofia Belórf kantoi omat tavaransa Eiranrantaan ja asettui taloksi ex-pariskunnan erokotiin.

Lue lisää: Sofia Belórf vei tavaransa Stefan Thermanin erokotiin! Kiisti yhteenmuuttohalut vielä äskettäin - Martinan kamat lähtivät asunnosta juuri ennen Sofiaa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miks mä nyt tänne heppakarsinaan jouduin? #baxterinmatkassa #rotweiler #munsuojelija

Henkilön Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) jakama julkaisu

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!