Katso kuva!
Sofia Belórf

Kuva! Sofia Belórfin ja Niko Ranta-ahon suloinen Bambi-koira bongattu Pohjanmaalla - ulkoili emäntänsä kanssa!

Uutiset | 07.08.2019 17:05

Poliisit pidättivät kohukaunotar Sofia Belórfin, 29, ja hänen liikemiesrakkaansa Niko Ranta-Ahon heinäkuun puolessa välissä Helsingissä. Sofia on jo päässyt tutkintavankeudesta, kun taas Niko on yhä poliisin huostassa. 

Sofiaa epäillään tuottamuksellisesta rahanpesusta, Nikoa puolestaan törkeästä huumausainerikoksesta ja törkeästä dopingrikoksesta. 

Lue myös: Pitkä tutkintavankeus edessä?! Poliisi vaitonainen Sofia Belórfin Niko-rakkaan rikosepäilyistä – ”Nyt tutkitaan, ja siihen menee aikaa!”

Tapauksen uutisoinnin seurauksena monia huolestutti Nikon ja Sofian Bambi-koiran vointi. Viikkoja ennen pidätystä Sofia nimittäin julkaisi Instagramissa videoita, joissa hän kertoi koiransa ensimmäisestä lentomatkasta Suomeen. 

Missä koira? 

Tutkintavankeudesta vapautumisen jälkeen Sofia nähtiin Helsingissä shoppailemassa ja baareissa.

Lue lisää: Sofia Belórf ei kadonnutkaan maan alle: juhli avoimesti Helsingin yössä - paljastavat kuvat!

Mini Pomerian -rotuinen Bambi on kuitenkin loistanut poissaolollaan. Keskustelupalstoilla ja sosiaalisessa mediassa onkin puitu sitä, minne pariskunnan koira on mahtanut kadota?

Pohjanmaalla! 

Seiskan tarkkasilmäinen lukija bongasi kohukaunottaren tiistaina 6.8. noin kello 19.00 pikkukaupungista Pohjanmaalta. Sofia kävelytti koiraansa naishenkilön seurassa. 

- Koiraihmisenä katseeni kiinnittyi ensimmäisenä koiraan. Yhtäkkiä tajusin, että sen omistaja onkin Sofia, vinkkaaja kertoo. 

Sofia on nähty paikkakunnalla aiemminkin. 

- Hän on tullut vastaan kuntosalilla. Tuolloin hän on laitellut someensa päivityksiä, jossa on puhunut myös äidistään. On hyvin mahdollista, että lenkillä mukana ollut nainen on hänen äitinsä, Seiskalle kerrotaan. 

Sofialla piti tiistain lenkillä mustia aurinkolaseja, ilmeisesti samoja, joiden suojiin hän yritti piiloutua liikkuessaan Helsingissä. 

- Sofia käveli avoimesti ja itsevarmasti, itseään mitenkään peittelemättä. Myös koira vaikutti iloiselta ja hyvinvoivalta, Seiskalle kerrotaan. 

Lue myös: Sofia Belórfin liikemiesrakas Niko Ranta-aho pysyy vangittuna!

Sofia

Kohukaunotar on kertonut asuneensa lapsuudessaan Pohjanmaalla. Hän muutti kotoa jo 16-vuotiaana.

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Ari Lahti, lukijan kuva
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!