fbq
Uutiset
15.04.2020 15:49
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö, Seiskan toimitus
sofia
Rankasti bilettänyt Sofia Belórf kantoi pientä lemmikkikoiraansa sylissä – Bambi näytti kuolemanväsyneeltä – salakuvat!
Uutiset
15.04.2020 15:49
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö, Seiskan toimitus

Sofia Belórf, 30, poistui pääsiäismaanantaina iltapäivällä Stefu-rakkaansa asunnolta Espoon Kivenlahdesta. Sylisään Sofia roikotti Bambi-koiraa. Kyseinen lemmikkikoira on esiintynyt lukuisia kertoja Sofian Instagramissa. Fitness-kaunottaresta näki kauas, että pitkin pyhiä jatkuneet juhlat olivat vaatineet veronsa. Sofia niiskutti ja vaikutti silminnähden väsyneeltä, kun  hän asteli kevätaurinkoon lemmikkeineen. Silmiensä suojaksi Sofia oli asettanut tyyriin näköiset aurinkolasit

sry

Väsy koiruli

Koiraihmiset tietävät, että koirista huomaa, jos ne ovat väsähtäneitä. Sofian Bambi-koira näytti päivänvalossa siltä, että se oli ollut pitkissä bileissä mukana, kenties aina pikkutunneille saakka.

wrh

Suhdedraamaa

Kaiken hässäkän keskellä kukaan ei tunnu muistavan, että Sofian rakas Niko istuu vankilassa ja odottaa tuomiota massiivisista huumausainerikoksista. MTV:n mukaan Niko on saanut hiljattain tietää, että Sofia on yhdistetty romanttisessa mielessä Stefuun. Niko ihmettelee tilannetta asianajajansa välityksellä vankilasta, ja huomauttaa, että tiukkojen yhteydenpitorajoitusten takia hän ei ole voinut keskustella Sofian tästäkään asiasta.

Nikon viettää suurella todennäköisyydellä seuraavat pari vuotta telkien takana. Hän on nimittäin tunnustanut syytteet törkeistä huumausainerikoksista pääosin oikeiksi. 

"Mä olen se Cobra" Niko Ranta-aho tunnusti kaiken!

Sofia on itsekin syytteessä samassa rikoskokonaisuudessa. Nikon tilanteeseen verrattuna Sofiaa koskevat epäilyt ovat kuitenkin melko pieniä: huumausainerikos ja tuottamuksellinen rahanpesu. Tähän saakka Sofia on tukenut Nikoa ilmaantumalla paikalle oikeudenkäynteihin. 

qt

Vankilassa istuva Niko on silminnähden hyvävointisen näköinen. 

Video: Sofia saapui oikeuteen tukemaan Niko-rakastaan 26.2.2020. 

 

 


 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »