Uutiset

Enteilikö tämä Nanna ja Jere Karalahden eroa: "Jere on aina elänyt pienessä valheessa"

19.04.2017 10:53

Fitness-bloggaaja Nanna Karalahti pudotti tänään pommin paljastaessaan Idealistan blogissaan eroavansa ex-kiekkoilija Jere Karalahden kanssa.

Pariskunta on vaikuttanut onnelliselta, mutta suhdetta ovat varjostaneet Jeren ongelmat ex-kumppaniensa kanssa. Jere on esimerkiksi laiminlyönyt elatusmaksujaan.

Nanna ei kuitenkaan ole ollut täysin sinisilmäinen sen suhteen, että Jeren ongelmat koskisivat vain ex-kumppaneita. Pari kuukautta sitten esitetyssä Yökylässä Maria Veitola -jaksossa Nanna kertoi, ettei hän luule Jeren olevan täysin rehellinen hänen suhteensa.

- Jere just ehkä sanoi sitä, että hän on periaatteessa joutunut koko elämänsä aikana valehtelemaan paljon. Lätkässä se on valehdellut huumeista, kaikesta. Että se on aina elänyt pienessä valheessa. Sille valehtelu oli aika normaalia vielä silloin. Mitä enemmän ihminen valehtelee, sitä enemmän sä siihen uppoudut, Nanna kertoi ohjelmassa avoimesti.

Maria kysyikin Nannalta, miten tämä voi sitten Jereen luottaa.

- Pakkohan mun on siihen luottaa, mä koen että tunnen Jeren, eikä hän mulle valehtelisi. Mutta toisaalta, ei sitä koskaan tiedä. Sähän tiedät vain itsesi, Nanna kertoi.

Nanna ja Jere avioituivat kesällä 2015. Heillä on alle vuoden ikäinen Jax-poika.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!