fbqEnteilikö tämä Nanna ja Jere Karalahden eroa: "Jere on aina elänyt pienessä valheessa" | Seiska
nanna karalahti

Enteilikö tämä Nanna ja Jere Karalahden eroa: "Jere on aina elänyt pienessä valheessa"

Uutiset | 19.04.2017 10:53

Fitness-bloggaaja Nanna Karalahti pudotti tänään pommin paljastaessaan Idealistan blogissaan eroavansa ex-kiekkoilija Jere Karalahden kanssa.

Pariskunta on vaikuttanut onnelliselta, mutta suhdetta ovat varjostaneet Jeren ongelmat ex-kumppaniensa kanssa. Jere on esimerkiksi laiminlyönyt elatusmaksujaan.

Nanna ei kuitenkaan ole ollut täysin sinisilmäinen sen suhteen, että Jeren ongelmat koskisivat vain ex-kumppaneita. Pari kuukautta sitten esitetyssä Yökylässä Maria Veitola -jaksossa Nanna kertoi, ettei hän luule Jeren olevan täysin rehellinen hänen suhteensa.

- Jere just ehkä sanoi sitä, että hän on periaatteessa joutunut koko elämänsä aikana valehtelemaan paljon. Lätkässä se on valehdellut huumeista, kaikesta. Että se on aina elänyt pienessä valheessa. Sille valehtelu oli aika normaalia vielä silloin. Mitä enemmän ihminen valehtelee, sitä enemmän sä siihen uppoudut, Nanna kertoi ohjelmassa avoimesti.

Maria kysyikin Nannalta, miten tämä voi sitten Jereen luottaa.

- Pakkohan mun on siihen luottaa, mä koen että tunnen Jeren, eikä hän mulle valehtelisi. Mutta toisaalta, ei sitä koskaan tiedä. Sähän tiedät vain itsesi, Nanna kertoi.

Ex-rakas paljasti vasta kuukausi sitten Jere Karalahden ison valheen!

Nanna ja Jere avioituivat kesällä 2015. Heillä on alle vuoden ikäinen Jax-poika.

Näin rajuja väitteitä Karalahden ex-rakas laukoi: Jere ei rakastanut Nannaa!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Nanna Karalahden sokkipaljastus blogissaan: Minä ja Jere eroamme!Nanna Karalahden sokkipaljastus blogissaan: Minä ja Jere eroamme!
Jere Karalahti kommentoi eroa: tunteikas viesti Nannalle!Jere Karalahti kommentoi eroa: tunteikas viesti Nannalle!
Eroavat Jere ja Nanna Karalahti avioituivat vain kaksi vuotta sitten - katso kuvat unelmahäistä!Eroavat Jere ja Nanna Karalahti avioituivat vain kaksi vuotta sitten - katso kuv...
Karalahden Oksana-exä: Ex-mieheni elättää Jeren tytärtä! Karalahden Oksana-exä: Ex-mieheni elättää Jeren tytärtä!
Jere Karalahden elatuskiista menee käräjille: näin paljon Oksana vaatii!Jere Karalahden elatuskiista menee käräjille: näin paljon Oksana vaatii!
Jere ja Nanna Karalahden omaisuus jakoon – ei avioehtoa!Jere ja Nanna Karalahden omaisuus jakoon – ei avioehtoa!
Näin Nanna ja Jere Karalahden suhde sai alkunsa: Jere oli vielä naimisissa - salakuvat!Näin Nanna ja Jere Karalahden suhde sai alkunsa: Jere oli vielä naimisissa - sal...
Ex-rakas paljasti vasta kuukausi sitten Jere Karalahden ison valheen!Ex-rakas paljasti vasta kuukausi sitten Jere Karalahden ison valheen!
Näin rajuja väitteitä Karalahden ex-rakas laukoi: Jere ei rakastanut Nannaa!Näin rajuja väitteitä Karalahden ex-rakas laukoi: Jere ei rakastanut Nannaa!
Jere Karalahti ja Susanna sopuun elatusapukiistassa: näin paljon Jere maksaa jatkossa!Jere Karalahti ja Susanna sopuun elatusapukiistassa: näin paljon Jere maksaa jat...
Miten käy Jax-pojan elatuksen - ex-vaimo odottaa yhä Jere Karalahden elatusapua!Miten käy Jax-pojan elatuksen - ex-vaimo odottaa yhä Jere Karalahden elatusapua!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!