fbq
Uutiset
19.04.2017 12:14
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Ari Lahti
Oksana Chaiko
Näin rajuja väitteitä Karalahden ex-rakas laukoi: Jere ei rakastanut Nannaa!
Uutiset
19.04.2017 12:14
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Ari Lahti

Jääkiekkoilija Jere Karalahden ja fitness-kaunotar Nanna Karalahden avioero ei liene tullut yllätyksenä Jeren ex-rakkaalle Oksanalle Chaikolle.

LUE MYÖSNanna Karalahden shokkipaljastus blogissaan: Minä ja Jere eroamme!

Nanna avautui Seiskalle hänen ja Jeren suhteesta marraskuussa 2015. Jere ja Nanna avioituivat muutama kuukausi aikaisemmin.

Ex-rakas paljasti vasta kuukausi sitten Jere Karalahden ison valheen!

Jere ja Oksana seurustelivat vuosina 2011-2013 Jeren pelatessa Valko-Venäjällä Dinamo Minskin joukkueessa. Jere katkaisi suhteen tavattuaan Nannan, mutta Oksanan mukaan tämä yritti lämmitellä heidän suhdettaan uudestaan Minskin MM-kisojen aikaan vuonna 2014. Jere pelasi tuolloin Suomen maajoukkueessa ja seurusteli Nannan kanssa. Jerellä ja Oksanalla on yhteinen 3-vuotias tytär Stella.

Näin Nanna ja Jere Karalahden suhde sai alkunsa: Jere oli vielä naimisissa - salakuvat!

− Pari kuukautta ennen kisoja hän alkoi soitella ja puhua rakkaudesta. Hän kertoi, että Nanna on hyvä nainen, mutta liian nuori, eikä hän rakasta häntä. Tapasimme pari kertaa Minskissä ja lapsen takia hän kertoi haluavansa aloittaa alusta. Hän vähätteli valheitaan ja sanoi, että kaikki valehtelevat. Sitten hän yritti suudella minua, mutta minun tunteeni olivat jo kuolleet. En voinut luottaa häneen, Oksana väitti.

Enteilikö tämä Nanna ja Jere Karalahden eroa: "Jere on aina elänyt pienessä valheessa"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »