fbq
Telkkari
15.02.2017 11:24
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
Nanna Karalahti pressissä
Nanna Karalahti myöntää: Jere on aina elänyt pienessä valheessa!
Telkkari
15.02.2017 11:24
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Ex-jääkiekkoilija Jere Karalahti ja hänen puolisonsa, fitness-tähti Nanna Karalahti avaavat tämän illan Yökylässä Maria Veitola -jaksossa ovensa Maria Veitolalle.

Karalahdet kertovat ohjelmassa tuntemuksiaan Jeren Valko-Venäjällä syntyneestä Stella-tyttärestä, 3, ja ex-kumppanista Oksanasta.

Nanna Karalahti kertoo rehellisesti pohtineensa, mitä Jeren päässä on liikkunut, kun tämä on ryhtynyt tapailemaan Oksanaa. 

- Jere just ehkä sanoi sitä, että hän on periaatteessa joutunut koko elämänsä aikana valehtelemaan paljon. Lätkässä se on valehdellut huumeista, kaikesta. Että se on aina elänyt pienessä valheessa. Sille valehtelu oli aika normaalia vielä silloin. Mitä enemmän ihminen valehtelee, sitä enemmän sä siihen uppoudut, Nanna kertoo avoimesti. 

"Ei sitä koskaan tiedä"

Maria kysyy Nannalta myös sitä, miten tämä voi sitten Jereen luottaa.

- Pakkohan mun on siihen luottaa, mä koen että tunnen Jeren, eikä hän mulle valehtelisi. Mutta toisaalta, ei sitä koskaan tiedä. Sähän tiedät vain itsesi, Nanna kertoo.

Hänellä on myös selvä mielipide Oksanasta.

- Tiesin siitä (Oksanasta), mutta en tiennyt, että se on noin hullu. Olen ollut itsekin hänen kanssaan paljon yhteyksissä. Ei sitä pystynyt selvittämään, kun ei siihen ollut mahdollisuutta. Se laittoi minullekin viestiä, että hän tarvitsee rakennekynnet, että hän tarvitsee rahaa, että Jeren täytyy lähettää hänelle rahaa nyt, Nanna sanoo.

- Omaan ajatusmaailmaani ei mahdu, että miksi Jeren pitäisi maksaa sen rakennekynnet? On todella raskasta keskustella ihmisen kanssa, joka on noin eri aaltopituudella.

Jere: ”Minua käytettiin hyväksi, piste”

Jereltä Maria kysyy, millä tavoin ex-kiekkoilija seuraa tyttärensä elämää.

- En mistään. Se on hyvin valitettava koko keissi. Ollaan yritetty auttaa meidän kykyjen mukaan, muuta hänen äitinsä on sen verran vaikeampi tapaus, että mikään ei riitä ja kelpaa. Me ollaan nostettu kädet ilmaan ja mennään eteenpäin. Nythän asia tulee Suomeen oikeuteen. Se on mun mielestä hyvä asia ja saadaan päätös asialle, joka tulee luultavasti olemaan jonkinlainen elatusmaksu, Jere kertoo.

Tilanne eteni viime vuonna ohjelman kuvausten jälkeen siihen, että Oksana haki Jereltä elatusmaksuja oikeusteitse. Nainen vaati Jereltä loppujen lopuksi 1 245 euroa, mutta oikeus päätti, että Jeren täytyy maksaa tyttärelleen 200 euroa kuussa, takautuvasti aina vuoden 2015 kesäkuusta lähtien.

TAUSTAA: Karalahdelle elatusapukiistan hävinnyt Oksana: Meidän on pakko muuttaa Suomeen!

Jere kertoo Marialle, että hän on nähnyt tyttärensä vain kerran.

- En voi tietää näenkö hänet uudestaan. Ei minulla ole häneen mitään kontaktia. Se on osa elämää ja asia jonka kanssa on elettävä. Mulla on puhdas omatunto asiasta. ei tarvitse selitellä asiaa mihinkään suuntaan. Minua käytettiin hyväksi, piste, vaihdetaan puheenaihetta, Jere sanoo.

Yökylässä Maria Veitola MTV 3 -kanavalla keskiviikkoisin kello 21! 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »