fbqEx-rakas paljasti vasta kuukausi sitten Jere Karalahden ison valheen! | Seiska
Uutiset
19.04.2017 11:21
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
jere ja nanna karalahti
Ex-rakas paljasti vasta kuukausi sitten Jere Karalahden ison valheen!
Uutiset
19.04.2017 11:21
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Uutisoimme hetki sitten, että fitness-bloggari Nanna Karalahti ja ex-kiekkoilija Jere Karalahti eroavat. Nanna paljasti asian blogissaan.

Jere Karalahti kommentoi eroa: tunteikas viesti Nannalle!

Ero ajoittuu vain kuukausi Seiskan paljastusjutun jälkeen. Seiskan numerossa 12/2017 oli Jeren exän Oksana Chaikon haastattelu. Siinä Oksana veti maton alta Jeren väitteille, joiden mukaan Oksanan ja Jeren Stella-tytär oli vahinko.

Oksana paljasti, että lasta yritettiin pitkään ja hartaasti, keskenmenoista huolimatta.

– Stella syntyi vasta kolmannella raskaudella. Sain kaksi keskenmenoa parin kuukauden aikana, ja toisella kerralla lapset olivat kaksoset. Jere oli mukana sairaalassa tukemassa kummallakin kerralla, Oksana sanoi.

Oksanan mukaan Jere oli kovasti halunnut poikaa, ja hän arvelee tämän pettyneen, kun Stella oli tyttö.

– Kun hän ei saanut minulta poikaa, hän lähti ilmeisesti hakemaan sitä muualta, Oksana arveli.

Eroavat Jere ja Nanna Karalahti avioituivat vain kaksi vuotta sitten - katso kuvat unelmahäistä!

Viimeinen niitti Nannalle?

Nanna Karalahti on puhunut avoimesti siitä, ettei hän välttämättä voi uskoa siihen, että Jere puhuisi hänelle totta. Olikohan Oksanan todistus Jeren valehtelusta viimeinen niitti avioliitolle?

Enteilikö tämä Nanna ja Jere Karalahden eroa: "Jere on aina elänyt pienessä valheessa"

Jeren ja Nannan omaisuus jakoon – ei avioehtoa!

Artikkeliin liittyvät aiheet:

Lisää aiheesta:

Jere ja Nanna Karalahden omaisuus jakoon – ei avioehtoa!Jere ja Nanna Karalahden omaisuus jakoon – ei avioehtoa!
Jere Karalahti kommentoi eroa: tunteikas viesti Nannalle!Jere Karalahti kommentoi eroa: tunteikas viesti Nannalle!
Eroavat Jere ja Nanna Karalahti avioituivat vain kaksi vuotta sitten - katso kuvat unelmahäistä!Eroavat Jere ja Nanna Karalahti avioituivat vain kaksi vuotta sitten - katso kuv...
Enteilikö tämä Nanna ja Jere Karalahden eroa: "Jere on aina elänyt pienessä valheessa"Enteilikö tämä Nanna ja Jere Karalahden eroa: "Jere on aina elänyt pienessä valh...
Näin Nanna ja Jere Karalahden suhde sai alkunsa: Jere oli vielä naimisissa - salakuvat!Näin Nanna ja Jere Karalahden suhde sai alkunsa: Jere oli vielä naimisissa - sal...
Miten käy Jax-pojan elatuksen - ex-vaimo odottaa yhä Jere Karalahden elatusapua!Miten käy Jax-pojan elatuksen - ex-vaimo odottaa yhä Jere Karalahden elatusapua!
Jere Karalahti Oksanasta: Tää muija olisi voinut jäädä tapaamatta!Jere Karalahti Oksanasta: Tää muija olisi voinut jäädä tapaamatta!
Jere Karalahden Oksana-exä: Stella kyselee isänsä perään! Jere Karalahden Oksana-exä: Stella kyselee isänsä perään!
Ex-rakas raivona: Jere Karalahti ei ole maksanut elatusmaksuja senttiäkään suoraan!Ex-rakas raivona: Jere Karalahti ei ole maksanut elatusmaksuja senttiäkään suora...
Jere Karalahti ja Susanna sopuun elatusapukiistassa: näin paljon Jere maksaa jatkossa!Jere Karalahti ja Susanna sopuun elatusapukiistassa: näin paljon Jere maksaa jat...
Nanna Karalahden sokkipaljastus blogissaan: Minä ja Jere eroamme!Nanna Karalahden sokkipaljastus blogissaan: Minä ja Jere eroamme!
Näin rajuja väitteitä Karalahden ex-rakas laukoi: Jere ei rakastanut Nannaa!Näin rajuja väitteitä Karalahden ex-rakas laukoi: Jere ei rakastanut Nannaa!
Oksanan mukaan Karalahti halusi pojan: Nimikin jo valmiina!Oksanan mukaan Karalahti halusi pojan: Nimikin jo valmiina!